Joi, 13 iunie 2024 - 4:56:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Roberta Anastase: "Volosevici impune Legea Omertei (tăcerii) la CSM"


10 februarie 2023

Scandalul prin care trece CSM Ploiesti in aceste zile nu a rămas fără ecou. O reacţie extrem de acidă a avut senatorul Roberta Anastase, presedintele PNL Ploiesti. Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Anastase critică, in termeni duri, acţiunile primarului Volosevici faţă de antrenoarea Simona Puiu si de Liliana Băescu, sufletul secţiei de gimnastică ritmică de la CSM Ploiesti.

CITESTE SI Primarul Volosevici umileste antrenorii de la CSM! Se cere desfiinţarea secţiei de gimnastică ritmică! Ce a căutat Răchită la intâlnire?

"Despre Ploieşti-episodul 2

Volosevici impune Legea Omertei (tăcerii) la CSM

Când eşti primar şi nu poţi să rezolvi problemele majore ale oraşului, când nu ştii când se deschid axele de finanţare pentru modernizare şcoli, când nu îţi respecţi nicio promisiune electorală, singura formă de manifestare a "puterii" rămâne conducerea prin teroare.

În campania electorală Andrei Volosevici a promis realizarea unei săli moderne de gimnastică, una care să găzduiască cele doua secţii de gimnastică, ritmică şi artistica. Din păcate domnul primar a uitat total de această promisiune! Şi, ca nu cumva cineva să îndrăznească să ii amintească, a declanşat un nou scandal.

Acum, ţinta furiei dlui primar a devenit Secţia de gimnastică ritmică şi antrenoarea Simona Puiu.

Recunosc că nu am văzut-o în viaţa mea pe Simona Puiu. Ştiu însă că de multe ori am vrut să merg la CSM să îi strâng mâna şi să-i mulţumesc pentru tot ce face pentru fetiţele talentate din Ploieşti. Ştiu că în urmă cu 4 ani şi-a luat pruncul nou-născut în braţe şi a traversat Pământul (la propriu), până în Argentina, doar pentru a fi alături de eleva sa, ploieşteanca Denisa Stoian, la Olimpiada Tineretului. Era o premieră pentru Ploieşti să aibă o gimnastă care a ajuns la un astfel de nivel competiţional. Denisa avea nevoie de antrenoare, acolo, în sala olimpică. Simona Puiu a fost lângă Denisa intelegand ca nu există noţiunea de concediu maternal atunci când ai o elevă calificată la olimpiadă. Aşa e Simona Puiu!

Acum, eleva de atunci e studentă, va deveni antrenoare la rândul ei şi este deja arbitru. Simona Puiu modelează talente şi schimbă destine.

Acum, Simona a descoperit, în noua generaţie, un nou talent, Sabina Enache, care deja a fost convocată la lotul olimpic al României. O altă premieră pentru gimnastica ritmică din Ploieşti.

Simona Puiu este antrenoarea Secţiei de gimnastică ritmică şi lucrează cu coordonatoarea acestei secţii, Liliana Baescu pentru ca marea performanţă se face în echipă. Coordonatoarea acestei secţii este voluntar. Adică nu cere şi nu primeşte niciun ban pentru întreaga sa activitate.

Cu aceste femei se luptă acum "curajosul" primar Volosevici!

Ce le reproşează? Că povestesc consilierilor locali ce se întâmpla la CSM! Simona Puiu a fost acuzată că e "sifon" şi ca povesteşte aleşilor locali despre problemele din CSM şi din Secţia de gimnastică ritmică.

Singura întrebare care îmi vine in minte este: Ce aveţi de ascuns, domnule primar, de vreţi să instituiţi Legea Omertei (tăcerii) la CSM Ploieşti?

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 13 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro