Duminică, 28 aprilie 2024 - 7:48:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ping pong cu sportul prahovean. Episodul: CS Activ vs CSM Ploieşti


17 ianuarie 2024

Ambiţii pe destinele unor sportivi din Prahova. La asta asistăm în această perioadă. Miliţianul director de la CSM Ploieşti a interzis antrenamentele şi meciurile echipelor de handbal de la CS Activ Ploiesti , clubul CJ Prahova, în Sala Sporturilor Olimpia, renunţând la suma de aproximativ 10.000 de lei/ lunar. 

În replică, AJF Prahova, condus de Silviu Crângasu în acelasi timp si director al CS Activ, a anunţat că terenurile de fotbal din Parcul Municipal Vest nu mai sunt omologate pentru desfăsurarea competiţiilor sportive. E drept că motivaţia AJF Prahova este pertinentă (lipsă plase porţi, lipsă bănci de rezervă, lipsă împrejmuire, etc), doar că se pune întrebarea de ce au fost omologate până acum acele terenuri si de ce s-au desfăşurat competiţii până acum acolo... 

Ca să înţelegeţi, acolo jucau meciurile oficiale (alături de alte cluburi) juniorii mici legitimaţi la CSM Ploiesti, iar AJF ar fi putut de mult să nu mai omologheze terenurile sintetice din Municipal, dar au închis ochii mereu pentru copii.

Adică deciziile absurde ale directorului Burghelea îi afectează pe copiii ploieştenilor care vor fi nevoiţi acum să caute alte terenuri pentru desfăsurarea meciurilor oficiale pentru că neparticiparea la competiţiile în care sunt înscrişi va duce la depunctare si amendarea....CSM Ploiesti. Iar sancţiunile ar putea merge până la excluderea din competiţiile oficiale chiar si pentru câteva sezoane. 

Cu alte cuvinte, miliţianul Burghelea pus să păstorească destinele sportului ploiestean joacă alba-neagra cu soarta unor mici sportivi care si asa suportă condiţii impropri de antrenament.

Deci, cine plăteste lacrimilor sportivilor? Cine plăteste umilirea practicantilor de sport într-un Ploiesti cenusiu? 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro