Joi, 23 mai 2024 - 4:12:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cartoforul şi domnul!


11 ianuarie 2020

În vara anului trecut,  încălcând toate regulile Mădălin Jorj Mihailovici organizează cu trei zile înaintea datei stabilite o conferinţă de presă în care îl prezinta pe DOMNUL Marius Stan ca viitorul preşedinte al Petrolului.

Neavând nimic personal cu Marius Stan, dar deranjaţi de încălcarea flagrantă a regulilor din partea lui MJM şi de teatrul ieftin pe care acesta îl juca, suporterii ploiesteni l-au poftit pe acesta să plece.

Dând dovadă ca este la fel de "bun" la poker ca şi la teatru, MJM a intors-o ca la Ploieşti şi a revenit lângă echipa in nici o săptămână.

Motivul ameninţării cu suspendarea finanţării a fost,  pentru cine nu ştie sau nu îşi aduce aminte,  impunerea unilaterală ca preşedinte a lui Marius Stan.

Nu voi spune acum tot filmul,  nu are rost momentan, dar ideea este ca acum după ce Stan a facut publică de o lună şi jumătate decizia sa ca din vară să plece de la club şi mai ales după ce şi-a anuntat candidatura la primăria oraşului Galaţi, MJM ia foc si anunţă că pleacă dacă Stan nu părăseşte clubul.

Păi ma "puţă" mică când eşti şi tu hotărât  în decizii vis-a-vis de destinele acestui club?  Încerci iar tehnici ieftine de cartofor repetent?  Joci la cacealma din nou???

L-ai adus pe Marius Stan să închizi gura suporterilor, dar şi pentru relaţiile sale şi rezultatele avute în fotbal.

Acum il ejectezi pentru.... ???

Ştim pentru ce,dar tu oare ştii ???


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro