Joi, 25 aprilie 2024 - 6:31:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO/ VIDEO Victorie pentru fetele de la Prahova Ploieşti în a doua etapă a Campionatului Naţional de Fotbal Junioare U17!


1 octombrie 2022

0-6 a fost scorul partidei dintre Altetic Drăgăşani şi Prahova Ploieşti în Campionatul National de Junioare U17. A mai existat un gol, anulat de arbitru din cauza unui ofsaid

După un drum obositor (peste trei ore şi jumătate dus ) fetele au găsit puterea să se mobilizeze şi au demonstrat că ştiu să joace fotbal. Deplasarea la Drăgăşani a fost făcută de un lot format din 24 de jucătoare, chiar dacă potrivit regulamentelor, au putut fi făcute doar 5 schimbări. 

 A fost un meci uimitor, mai ales că în primul meci din campionat prahovencele pierduseră la scor în faţa bucureştencelor de la Fair Play Joc Cinstit. Impresionant gestul arbitrului care pentru a linişti fetele care nu au putut juca a organizat ad-hoc o repriză de penalty-uri, moment savurat la maxim de toate jucătoarele prezente, şi parcă mai apreciat decât cele 80 de minute regulamentare de joc. 

Partida de la Drăgăşani nu ar fi putut avea loc fără ajutorul mai multor prieteni ai junioarelor de la fotbal. Amintim printre alţii şi ne cerem scuze dacă omitem pe cineva: Primăria Filipeştii de Pădure, Snitzel Haus, Lace Magazine şi neobosita Loredana Chelba, Jurnalul Prahovean, Pizzeria Amici. 

Aventura continuă, iar tinerele prahovence şi-au propus să mai producă astfel de surprize şi în meciurile viitoare. 

Mai dorim să vă informăm că participarea fetelor în Campionatul Naţional de Fotbal Junioare U17 a primit finanţare pe Legea 350 din partea Consiliului Judeţean Prahova. 

Dacă doriţi să vedeţi un meci oficial de fotbal feminin (singurul din Prahova) sunteţi aşteptaţi duminică, 2 octombrie 2022, de la ora 15.00, pe stadionul Metalul din Filipeştii de Pădure unde are loc partida dintre Prahova Ploieşti- CSM Alexandria


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro