Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 12:33:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Diferenţa dintre petroliştii de...declaraţii şi petroliştii adevăraţi


26 ianuarie 2022

Într-o perioadă în care foarte mulţi bagă băţul prin gard, în încercarea disperată de a pune mâna pe imaginea Petrolului, există persoane care fac acte dea dreptul nebuneşti pentru salvarea clubului. Se tot vorbeşte despre falimentul clubului, despre faptul că există restanţe la salariile jucătorilor sau despre tot felul de nebunii menite să perturbe atmosfera din vestiar.

Nimeni nu spune nimic despre faptul că există persoane deosebite care fac eforturi uriaşe pentru ca plăţile să fie la zi, pentru ca jucătorii să fie mulţumiţi şi să dea totul pe terenul de joc. Spre exemplu, din informaţiile Stiri Actuale, directorul sportiv Claudiu Tudor a atras mai multe sponsorizări de la firme de prestigiu, dar a adus şi bani de acasă pentru binele clubului. Iar dacă suma care se zvoneşte este reală, Tudor ar trebui să fie unul dintre sponsorii importanţi ai clubului, mai ales că gestul său nu prea se întâlneşte des în fotbalul românesc.

Un alt gest asemănător a fost făcut de Robert Burlacu, cel care se ocupă de coordonarea activităţii copiilor din cadrul Academiei Petrolul, dar care are un rol important şi în organizarea suporterilor din Peluza 1 Ilie Oană. Roby a adus dintr-un  împrumut de la omul de afaceri Adi Nistoroiu o sumă frumuşică menită să aducă la zi salariile angajaţilor de la Academia Petrolul. 

Nici preşedintele Costel Lazăr nu a stat deoparte şi a venit cu bani personali pentru a rezolva diverse probleme financiare ale clubului. Iar prin astfel de gesturi inimoase, clubul funcţionează bine, iar rezultatele se văd în clasament. Dar ceea ce este cel mai important este că aceste iniţiative au transformat actualul club Petrolul Ploieşti într-o adevărată familie frumoasă, care trage împreună, atât la bine, cât şi la greu, demonstrând că spiritul Lupilor Galbeni înseamnă în primul rând unitate. 

Gesturile celor trei demonstrează că dragostea pentru simbolul Petrolului nu ţine cont nici măcar de situaţia destul de dificilă din punct de vedere economico-financiar din România. 

Ne întrebăm doar, oare alţi mari petrolişti care se bat cu cărămida în piept plâng pe la televiziuni din dragoste pentru Petrolul, câte astfel de gesturi au făcut? 
 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro