Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 1:56:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


After School Peniel Ploieşti Vest- pentru siguranţa copilului tău!


19 iulie 2022



Una dintre cele mai complicate probleme a oricărui părinte o reprezintă ce se întâmplă cu micuţul după terminarea orelor de şcoală. Iar această dilemă o au în special părinţii copiilor din clasele primare. După anii de grădiniţă, cu program fix, părinţii se trezesc că trebuie să...recupereze copilul de la şcoală în jurul prânzului, iar dacă nu există bunici, vecini sau prieteni binevoitori, unul dintre părinţi ar cam trebui să renunţe la job pentru a avea grijă de micuţ.

Iar în acest moment, părinţii încep să caute soluţii: fie o bonă pentru câteva ore, fie un after school.

Din multe oferte pentru acest serviciu noi am ales After School Peniel Ploieşti Vest. Situat în apropierea Gării de Vest din Ploieşti,în incinta Centrului Educaţional Elim,  after schoolul are o ofertă educaţională interesantă, perfectă pentru copilul tău. Copilul va fi preluat de la şcoală şi adus seara acasă cu maşina after schoolului. Trei învăţătoare sunt disponibile pentru a lucra cu cel mic. Se lucrează cu fiecare copil în parte, doamnele învăţătoare explicându-le ceea ce nu au înţeles în clasă şi ajutându-i la teme. Echipa educaţională este formată din învăţătoarele Doina Zegheru, Mihaela Enache şi Magdalena Mihai, toate trei cu o vastă experienţă în învăţământ.

În plus, fiecare copil poate decide activităţile suplimentare, acestea nefiindu-le impuse.  La After School Peniel Ploieşti Vest se doreşte dezvoltarea inteligenţei emoţionale şi a stimei de sine a fiecărui copil. După teme, cei mici pot participa la cursuri de engleză, robotică sau pot învăţa să cânte la un instrument muzical. 

After School Peniel dispune de bucătărie proprie, mâncarea fiind gătită zilnic, din produse proaspete, în funcţie de preferinţele celor mici. 

Mai multe informaţii puteţi obţine la nr de telefon 0757 999 009 sau de pe pagina de Facebook After Scool Peniel Ploieşti Vest 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro