Duminică, 28 aprilie 2024 - 9:13:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Oita norocoasă


6 octombrie 2019

Sâmbătă 5 octombrie, Tg.Jiu. Meciul dintre Pandurii si Petrolul jucat pe sinteticul de lângă noul stadion din Tg. Jiu a avut acelasi scenariu pentru Lupii Galbeni.

Mai concret,  meci slab, fără orizont, dominare sterilă si lipsa de concentrare la finalizare.

Dacă în meciurile cu UTA, U Cluj, SNAGOV petrolistii au ratat enorm si au dominat clar partida, în meciul cu Pandurii jocul lor a fost unul de slabă calitate .

Victoria a venit totusi graţie unui autogol al lui Oita la o centrare in fata portii.

Singurii care s-au remarcat au fost suporterii ploiesteni care au fost prezenţi ca deobicei lângă echipa aceştia strigandu-le la un moment dat sa joace fotbal.

După meci antrenorul Flavius Stoican a avut acelasi discurs halucinant din care am inteles un singur lucru, ca vom promova, asta in viziunea sa deoarece suntem tot mai departe de obiectiv.

De neînţeles totusi rezultatele având în vedere faptul că la Petrolul sunt bani, salarii plătite la timp, antrenor bunicel si jucători cu multe prezenţe în Liga 1.

Si am atins un punct nevralgic, jucătorii, da jucători de Liga 1 care intra relaxaţi în teren, fiind convinşi că este mai usor in eşalonul secund, când de fapt Liga a 2-a este mult mai grea.

Jucători platiti cu salarii de prima ligă, cu mentalitate de amatori, antrenor care nu-si asuma jocul foarte slab si o conducere destul de ambiguă care nu a ştiut să gestioneze formarea unui lot de jucători tineri, cu ambitia de a demonstra ci a mers pe mâna unor "mercenari consacrati" care joacă doar pentru bani nu pentru culori si fani.

Nu ne rămâne decât să sperăm că se vor trezi si vor justifica salariile încasate.


Pandurii: Iul. Dinu – Oiţă (căpitan), Vişan, P. Chiş, Vasilescu, Lu Yuefeng, Trancă, Kazuki, Nic. Cotolan, P. Popescu, Rasoveanu

Rezerve: Mih. Cotolan – Du Ho Kim, D. Unguru, Erhard, Nichifor, D. Ciobanu, R. Cristea Antrenor: Adrian Bogoi

Petrolul: R. Avram (căpitan) – Bărboianu, Al. Olaru, Sîrghi, Ant. Manolache – Al. Zaharia, Cioinac, Măd. Mihăescu, M. Bratu – Hamza Younes, Arnăutu

Rezerve: C. Lungu – Ianis Stoica, Ţicu, D. Meza Colli, Guy, Tudor Şaim, Rob. Enache Antrenor: Flavius Stoica


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro