Marţi, 19 martie 2024 - 10:04:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prahova Ploiesti incheie anul 2022 pe locul 3 in clasamentul Campionatului National de Fotbal Junioare U17


4 decembrie 2022



Prima experienţă in fotbalul feminin pentru clubul de fotbal Prahova Ploiesti se dovedeste a fi una destul de bună. Finalul programului pentru anul 2022, prinde echipa lui Adrian Teodorescu pe locul 3 in clasamentul Campionatului National de Fotbal Junioare U17, loc extrem de bun dacă ţinem cont de faptul că fetele sunt la primul campionat oficial organizat de Federaţia Română de Fotbal. 

Au fost câteva luni extrem de grele, dar meciul cu CSM Alexandria (pierdut de prahovence cu scorul de 3-0) a arătat o echipă extrem de sudată, disciplinată si capabilă să pună probleme unui adversar experimentat. (CSM Alexandria are echipe de fotbal feminin in trei campionate nationale: Liga1, Liga a 3 a si U17). 

A fost o partidă extrem de dificilă, gazdele alegând pentru desfăsurarea meciuluii un teren aproape impracticabil. La ora meciului, terenul de la Liceul Tehnologic nr 1 din Alexandria mustea de apă, iar ingrijitorii scoteau noroiul cu lopata din spaţiul porţilor. Nu comentăm lipsa băncilor de rezervă sau alte sincope mărunte in organizarea partideii, dar putem spune că Didi, portarul Prahovei Ploiesti, merită titlul de jucătoarea meciului. Să aperi 80 de minute in bălţi de noroi si să nu comentezi nimic este o dovadă de profesionalism si merită aplauzele tuturor.  

Campionatul de Fotbal Feminin Junioare U17 organizat de Federatia Română de Fotbal intră in pauză până in luna martie, dar până atunci, fetele de la Prahova Ploiesti vor continua antrenamentele, dar vor jucă si foarte multe meciuri amicale. 

Vă reamintim că Prahova Ploiesti joacă in Campionatul National de Fotbal Junioare U17 datorită unui proiect pe Legea 350/2005, finantat de Consiliul Judetean Prahova. 

Si de această dată, tinerele fotbaliste au avut alături mai mulţi sponsori care au inteles că performanţa trebuie sprijinită.

Cora Ploiesti este un partener de nădejde pentru jucătoarele de la Prahova Ploiesti. Iar alături de Cora, trebuie să mentionăm  Orizont Catering, Schinitzel Haus Păulesti, Pizzeria Amici din Filipestii de Pădure, Cofetăria Le BonBon (mulţumim pentru surpriza pregătită celor două sărbătorite din echipă), Lace Magazine, Jurnalul Prahovean, Incisiv de Prahova si Prahova Liberă. 




Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro