Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 1:18:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Parodie şi alcool, guvernul a băut formol


2 aprilie 2016

Păcală pus pe căpătuială a greşit drumul spre Caracal, răsturnând carul cu proşti acolo unde poţi să o întorci cotită, în locul unde poţi să te piteşti, în oraşul atipic unde candidaţii se schimbă peste noapte şi se pun la cale manevre ordinare de-ţi stă mintea în loc.

Cum se face că tocmai aici, în colţul nostru de Românie, cinstea şi acţiunile ticăloase sunt perturbate de forţe oculte, extratereştrii şi spiriduşi?

Nu ştim ce vrem şi dăm cu huo în urma oricui, aşa cum fac hingherii strigând după câinii maidanezi.

De ce suntem oi urbane, când lupii tehnocraţi din guvern sunt înbuibaţi cu dezbinarea noastră?

Au trecut trei zile şi parcă am dus mortul la groapă, l-am îngropat, păcatele i-au fost iertate şi în urma sa potopul.

Nu am luat atitudine din prima zi, nici din a doua.

Astăzi, eu m-am dezmeticit după ziua păcălelilor şi mi-am dat seama că judeţul a rămas fără o mână dreaptă, datorită prostiei din capetele secăturilor desprinse din era lui Petru Groza.

Guvern tehnocrat de sorginte comunistă, Cioloş şi-a demis reprezentantul din judeţul Prahova probabil pentru că a visat scenarii de reală tristeţe electorală a partidului căruia îi slujeşte cu sfinţenie şi a zis că trebuie demisă preventiv singura femeie prefect, pentru că nu se încadrează standardelor sale agrare... pardon... disciplinare (cu adeziunea în sertar la PNL).

Cum să fi cap de cretă şi să crezi că un om de administraţie o viaţă întreagă poate răsturna sau boicota reuşita acoliţilor tăi protejaţi de la PNL? Doar o minte alterată poate fabula astfel de scenarii odioase.

Poate că prim-ministrul a învăţat dealungul timpului prea multe tehnici băsiste de păcălire a electoratului prin reprezentanţii săi din teritoriu. Altfel nu se justifică precauţia aceasta dusă la extrem până la schimbarea inexplicabilă din funcţie a unei persoane fără vină.

Acest material este un pamflet şi vă rugăm să îl trataţi ca atare. Orice asemănare cu personaje reale este pur şi simplu... întâmplătoare!

Q. E. D.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro