Marţi, 19 martie 2024 - 1:04:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Petrolul se întoarce! Cu tot cu suporterii săi inimoşi!


23 septembrie 2021



De foarte mult timp  nu a mai arătat stadionul Ilie Oană din Ploieşti aşa cum a arătat marţi seara, în timpul partidei dintre ACS Petrolul 52 şi Craiova 1948. Şi nu ne referim la starea gazonului sau la alte lucruri organizatorice. Ne referim la spectacolul tribunelor, la frumuseţea scandărilor, la modul în care ploieştenii au înţeles să îşi încurajeze echipa favorită.

Dincolo de jocul din teren, Petrolul a demonstrat că trebuie să se întoarcă în Liga 1 pentru fani, pentru pasiunea suporterilor minunaţi care au demonstrat marţi seara că ştiu să îşi încurajeze echipa chiar şi atunci când este condusă de adversari.

Dar ceea ce ştie puţină lume este că în spatele spectacolului tribunelor stau câţiva băieţi inimoşi care lasă totul deoparte din dragoste pentru Petrolul. Şi când spunem totul, ne referim la familii, joburi, prieteni. Când e ziua de meci, nu există decât Petrolul!

Aşa au făcut şi marţi, dar munca lor a început cu zile întregi înainte, când au făcut eforturi uriaşe pentru a aduce cât mai mulţi suporteri la stadion. Au dat telefoane, au făcut postări pe reţelele de socializare, au discutat cu oameni şi...au reuşit! 

Peluza Ilie Oană a fost plină, suporterii au scandat, au cântat, au aplaudat şi şi-au încurajat timp de 90 de minute favoriţii. Ba mai mult, după golul celor de la Craiova, încurajările au fost şi mai puternice, iar energia transmisă de fani s-a simţit şi pe terenul de joc.

Şi pentru că trebuie să dăm Cezarului ce-i al Cezarului, vă spunem doar că nebunia din tribune de la meciul de Cupa României nu ar fi existat fără Robi şi fără Sponsoru, cei doi care nu au plecat niciodată de lângă echipă, care nu s-au lăsat tentaţi de funcţiile politice, promise de actualii şefi ai oraşului, şi care au demonstrat că poţi fi suporter înrăit şi dacă eşti onest şi realist. 

Noi spunem doar atât: Bravo, Robi! Bravo, Sponsore! Marţi, ne-am simţit pe Ilie Oană ca în vremurile bune! Ca atunci când jucam în cupele europene şi Mutu nu era antrenor, ci jucător al Petrolului! 




Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro