Miercuri, 24 aprilie 2024 - 6:01:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


„Kangoo Jumps salvează vieţi 2013” a avut succes la Ploieşti FOTO


15 martie 2013

A patra ediţie a campaniei umanitare " Kangoo Jumps salvează vieţi" a avut loc la sala de fitness Wellness Club Nico Ploieşti.

Au fost trei ore speciale de kangoo jumps dedicate  campaniei, care se desfăşoară în fiecare an, în luna martie, la nivel naţional. Fiecare participant a făcut şi o mică donaţie, iar încasările din cele două zile speciale vor fi donate Asociaţiei M.A.M.E. pentru a ajuta la înfiinţarea unui "Centru de resurse pentru copiii bolnavi de cancer".

Aproximativ o sută de ploieşteni au participat la evenimentul umanitar.

"Aş dori să le mulţumesc celor care au înţeles scopul acestei acţiuni şi totodată aş dori să facem în aşa fel încât să înţelegem cu toţii câtă nevoie avem să fim mai buni şi să-i ajutăm pei cei care soarta i-a lovit. Să nu uităm scu trebuie să îi ajutăm mereu pe cei cu probleme nu doar să bifăm un eveniment umanitar atuci când apare ocazia.", a declarat în exclusivitate  pentru infoploiesticity şi stiriactuale.ro  Maria Nica (trainner aerobic şi Kangoo Jumps la Wellness Club Nico).

Kangoo Jumps România împreuna cu Asociaţia M.A.M.E. organizează în fiecare an ziua “Kangoo Jumps Salvează Vieţi”. Obiectivul campaniei îl reprezintă strângerea de fonduril necesare înfiinţării unui “Centru de resurse pentru copiii bolnavi de cancer”.

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro