Duminică, 28 aprilie 2024 - 6:57:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Consilier personal al primarului Volosevici, pe lista de priorităţi pentru locuinţă de la Primărie!


30 iulie 2023



Consilierii locali ploieşteni au pe ordinea de zi a sedinţei ordinare din 31 iulie şi un proiect prin care se stabileste ordinea priorităţilor pentru persoanele îndreptăţile să primească o locuinţă pentru tineri, cu chirie, de la Primăria Ploieşti. 

Un nume aflat pe primele locuri ne-a atras atenţia! Vorbim despre deja faimosul Patrick Scoruş, aflat pe locul 10 al listei, desi are o solicitare cu doar un an vechime. Şi asta în timp ce persoane cu cereri vechi de 9 ani apar pe respectiva listă mult după personajul angajat în acelaşi timp şi ca metodist la CSM Ploieşti, dar este şi consilier personal al primarului Andrei Volosevici, culmea cu atribuţii pe... probleme legate de sport! 

Şi totuşi nu putem să ne întrebăm de ce are nevoie Patrick Scoruş de o locuinţă cu chirie modică de la Primăria Ploieşti, când din cele două joburi plătite cu bani publici (şi nu puţini) îşi poate închiria un apartament de pe piaţa liberă...asta în situaţia în care s-a săturat să locuiască cu părinţii şi simte nevoia să fie independent! 


PS. Umblă zvonul că Patrick Scoruş ar urma să primească până la finalul anului o locuinţă în blocul de pe strada Libertăţii...probabil e doar un simplu zvon...dar....


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro