Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 8:40:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Decăderea unui personaj! De la arbitru FIFA la observator de meci la Brebu


14 noiembrie 2021

Nu cred că există om de fotbal din Prahova care să nu fi auzit de Cristian Nica, fost asistent FIFA, fost director la CSM Ploieşti, fost membru în CCA şi observator la Liga 1 şi Liga a 2 a. 

O carieră frumoasă în fotbal am putea spune, dacă ex arbitrul nu ar fi  demonstrat o rapacitate greu de înţeles, o foame de bani care i-a distrus iremediabil imaginea (imagine deja căzută din cauza a tot felul de greşeli făcute dea lungul carierei profesionale). Ultima dovadă că orice ban e bun venit în familia Nica, o reprezintă faptul că fostul arbitru (care a anunţat că a renunţat la calitatea de membru în Comisia Centrală de Arbitraj (nu vom dezvălui poveştile de culise ale acestei renunţări, din respect pentru cei implicaţi....)) a devenit acum observator la AJF Prahova.

Culmea este că în 2010, atunci când a fost schimbat de la şefia Comisiei Judeţene de Arbitraj, acelaşi Cristian Nica declara:   "În privinţa Prahovei, dezamăgirile trăite aici mă fac să iau în calcul plecarea la o comisie de arbitri dintr-un alt judeţ! Am deja câteva oferte, pe care le voi studia foarte serios". Revenirea în Prahova, şi acceptarea jobului de observator, (job recompensat cu uriaşa sumă de 100 de lei/ meci) demonstrează că Nica a uitat dezamăgirile din urmă cu 11 ani şi că orice sumă e binevenită.

Cristian Nica a fost observatorul meciului din Liga A Prahova dintre AFC Brebu- Atletic United Băicoi, partidă câştigată de fotbaliştii de la Brebu. 

Oricum, mai jos de acest nivel, Cristian Nica nu poate ajunge şi suntem curioşi ce s-a întâmplat cu aroganţa uriaşă de care fostul arbitru dădea dovadă când era directorul CSM Ploieşti? Şi mai avem o întrebare: oare a cerut ca la meciurile la care este delegat observator să îi fie adus scaunul de piele albă, pe care şi l-a achiziţionat special când era directorul Clubului Sportiv Municipal (acelaşi model de scaun l-a cerut şi în biroul de şef al stadionului Ilie Oană şi încă nu am reuşit să aflăm dacă şi la biroul de Şef Structură Sportivă CSM Ploieşti, funcţie pe care o deţine acum are acelaşi scaun directorial din piele albă...)?


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro