Vineri, 26 aprilie 2024 - 8:51:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


La Petrolul, fiecare cu şeful lui!


17 decembrie 2019

Costel Enache a fost prezentat oficial drept antrenor al Petrolului de către preşedintele Marius Stan, care a anunţat că acesta a fost  opţiunea lui din vară.

Acum adevărul a devenit clar: Tavi Grigore şi Cristi Vlad l-au adus pe Flavius Stoican şi au ratat promovarea, iar Marius Stan l-a adus pe Costel Enache şi încearcă  să redreseze ceea ce au stricat cei doi conducători de fotbal amatori .

Încă din deschiderea conferinţei, preşedintele Stan a dat cărţile pe faţă şi a spus adevărul despre desfăşurarea "ostilităţilor" din vara şi până  în prezent!

De mulţi ani nu am mai vazut o conferinţă de presă perfect armonizată între doi oficiali, am văzut un cuplu perfect: antrenor-preşedinte.  "Şeful meu Marius Stan!", a spus antrenorul, care a dovedit că este educat, civilizat şi cu prea mult bun simţ pentru un oraş ca Ploieştiul!

Enache are o misiune imposibilă,  dar este optimist fiind total opus lăudărosului Flavius Stoican, care devenise chiar politician.

Din declaraţiile lui Marius Stan am inteles că de transferuri şi de tot ceea ce înseamnă fotbal se va ocupa doar domnia sa. 

Este de lăudat decizia patronatului, dar totuşi ce facem cu salariul uriaş încasat de vicepreşedintele Tavi Grigore, care conform surselor noastre doar se plimbă cu mapa sub braţ, mai doarme prin birou câteva ore şi gata, vine ziua de salariu...

Cât despre Cristi Vlad acesta mai are o variantă de rezervă: aceea de a pleca definitiv  în SUA , acolo unde are rude şi isi poate găsi un loc de munca in orice domeniu, dar ce  ar putea face veşnicul vicepreşedinte Tavi Grigore dacă, prin aburd, va fi demis de la Petrolul? 

De altfel, Marius Stan a dat câteva declaraţii dure din care a reieşit ceva de genul ... Costel Enache este antrenorul meu si nu vă las să vă apropiaţi de echipă, atâta timp cât eu conduc clubul!

 Baftă, Costel Enache! Felicitări pentru comportamentul tău la prezentarea oficială!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro