Duminică, 28 aprilie 2024 - 7:37:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


CSM Ploieşti-lipsă totală de transparenţă! Legea 544 ingnorată de oficialii clubului sportiv!


8 februarie 2021

Stiri Actuale a adresat CSM Ploieşti şi Primăriei Ploieşti mai multe solicitări în baza Legii 544/ 2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public. Dacă la una dintre solicitări Primăria ne-a răspuns, pasând obligaţia răspunsului în ograda CSM Ploieşti (aşa cum era şi normal), în cazul celei de a doua solicitări nu am primit nici măcar solicitarea de prelungire a termenului de 10 zile necesar în cazul răspunsurilor către reprezentanţii media.

Cum termenele s-au cam scurs ne vom adresa instanţei, pentru că se pare că cei care păstoresc CSM Ploieşti consideră că informaţiile de interes public sunt doar praf în ochii celor care  cred că banul public nu poate fi aruncat pe fereastră şi cheltuit după bunul plac al oricărui şef inventat peste noapte.

Vă reamintim că am solicitat clubului sportiv informaţii legate de sumele cheltuite în ultimii patru ani pentru mentenanţa gazonului de pe stadionul Ilie Oana,  dar şi valoarea compensaţiilor acordate de către clubul municipalităţii diverşilor chiriaşi care utilizează stadionul.

De asemenea, am solicitat documentele (cu respectarea prevederilor GDPR) privitoare la angajarea lui Valeriu Răchită la CSM Ploieşti. Nu de alta, dar Răchită continuă să meargă la diverse emisiuni TV, prezentându-se drept consilier la CSM Ploieşti, iar primarul Andrei Volosevici a anunţat PUBLIC, într-o emisiune la un post local de televiziune că postul de...consilier al directorului CSM Ploieşti NU EXISTĂ!

Afirmaţiile primarului Volosevici au dus la o altă solicitare conform legii 544, despre activitatea lui Valeriu Răchită la CSM Ploieşti. Nu de alta, dar am dori să ştim şi noi câţi dintre cei 40 de antrenori de la CSM mai au birou la stadionul Ilie Oană, birou din care participă la interviurile live acordate televiziunilor naţionale. 

Dar în dispreţul faţă de lege şi faţă de banul public, conducerea CSM Ploieşti (inclusiv directorul sub acoperire- Vivi Răchită) au uitat că sunt plătiţi din taxele şi impozitele tuturor ploieştenilor şi că au obligaţia legală de a explica public chestiuni legate de activitatea clubului. E drept, că este dificil de răspuns atunci când nu ai acte care să demonstreze că respecţi legile, dar poate că Poliţia Prahova va ieşi din letargia clasicelor verificări de respectare a regulilor anti-coronavirus şi va verifica modul în care un personaj poate fi angajat pe un post care nu există! Cât despre dovezi....internetul e plin atât de comunicatele care anunţau angajarea lui Răchită la CSM, cât şi de declaraţiile privind reabilitarea gazonului (era să scriem a ....nisipului) de pe Ilie Oană...

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro