Sâmbătă, 15 iunie 2024 - 4:10:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prahova Ploieşti victorie la Iordăcheanu, într-un meci cu cel mai rapid autogol din istoria fotbalului!


17 noiembrie 2019

După o perioadă neagră în care Prahova Ploieşti părea a nu-şi regăsi ritmul, duminică în derbyul etapei a 12 a a Ligii B, Seria Est, echipa lui Adrian Teodorescu a oferit un adevărat spectacol în compania echipei de pe locul 3 în clasament Avântul Iordăcheanu, echipa lui Mihai Safta. Ambele echipe (locul 3 şi locul 5 în clasamentul Ligii B) au demonstrat un fotbal echilibrat, iar partida a fost una sub semnul fair-playului.

Partida a înregistrat o premieră în fotbalul românesc: cel mai rapid autogol din istorie.

Astfel, scorul a fost deschis de Prahova Ploiesti, în secunda 5  a meciului, graţie unui autogol.

În minutul 10, echipa gazdă a egalat, după care oaspeţii au majorat scorul. La pauză tabela de marcaj arăta 1-4 .

Trebuie remarcat fair playul acestui derby, echipele conduse de către cei doi prieteni in viata publica, Mihai Safta si Adrian Teodorescu, au etalat un fotbal de mare rafinament,fiind un meci spectaculos cu ratări monumentale de ambele părţi.

De remarcat prestaţia brigăzii de arbitri, condusă de Ovidiu Oprea, un nume greu în arbitrajul românesc, cu o vastă experienţă la Liga a 2 a.

Arbitrajul perfect, dar şi atmosfera de fair play oferită de spectatorii de pe margine, au demonstrat că în fotbalul din Prahova mai exista si oameni de mare caracter.

Deşi erau neînvinsi in campionat, gazdele au suferit prima înfrângere pe teren propriu. Gazdele cu un lot care isi permite sa se lupte la promovarea în Superligă, au fost surprinşi de copiii de la Prahova Ploiesti, într-o zi în care jocul pe contraatac al echipei oaspete a funcţionat perfect.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 14 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro