Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 9:10:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, scapă de arestul la domiciliu!


25 martie 2024

Patronul Fermei Dacilor, Cornel Dinicu, scapă de arestul la domiciliu şi va fi cercetat sub control judiciar, a decis, luni, Judecătoria Ploieşti, informează Agerpres.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, magistraţii au respins propunerea procurorilor de prelungire a arestului la domiciliu în cazul lui Dinicu şi au înlocuit această măsură preventivă cu măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Decizia nu este definitivă.

Iniţial, Cornel Dinicu, acuzat de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru, a fost arestat preventiv la începutul lunii ianuarie, iar de la data de 1 februarie se află în arest la domiciliu.

Un incendiu devastator soldat cu opt morţi, între care trei copii, s-a produs, în dimineaţa zilei de 26 decembrie 2023, la Ferma Dacilor din satul prahovean Tohani.

Administratorii complexului turistic – Cornel Dinicu,Vitomir Adrian Ristin şi Adelina Elena Ilie – sunt acuzaţi de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru.

Potrivit anchetatorilor, construcţia corpului principal de clădire, care include restaurant, bucătărie şi spaţii de cazare la parter şi mansardă, a fost executată în regie proprie, fără obţinerea avizelor şi autorizaţiei de construire, iar demersurile şi măsurile dispuse pentru „intrarea în legalitate” au fost realizate cu încălcarea prevederilor legale.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro