Marţi, 21 mai 2024 - 2:23:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Se anunţă un meci tensionat în Liga C! Pantazi-Prahova, o partidă la care ar putea exista incidente!


10 mai 2019

Etapa 20 a Ligii C, Seria Mizil programează duminică de la ora 13.30 o partidă la care s-ar putea înregistra incidente.

Viitorul Pantazi - Prahova Ploieşti este înainte de a fi disputat un meci tensionat.. Prahova vine după o partidă câştigată în ultimul minut (2-3, ultimul gol din penalty) la Dumbrava (în urmă cu două etape), scorul de la final nemulţumindu-i pe spectatori care au fost la un pas de a sări la bătaie la fotbalistii ploieşteni. Doar înţelepciunea lui Adrian Teodorescu şi a lui Daniel Nedelcu a dus la evitarea unei bătăi generalizate.

Şi partida din tur cu AS Dârvari a avut nevoie de intervenţia forţelor de ordine, spectatorii de la Dârvari fiind nemulţumiţi de modul în care se desfăşura meciul de fotbal.

După atâtea tensiuni, suporterii din Dârvari, Dumbrava şi Pantazi au anunţat pe reţelele de socializare că vor merge la acest meci pentru a îi "pune la punct" pe oaspeţi.

Meciul va fi arbitrat de Paul Manu, iar observatorul partidei va fi Constantin Niţă.

Mai mult, Prahova Ploieşti a depus o solicitare Poliţiei din Valea Călugărească în care roagă ca meciul să fie supravegheat de forţele de ordine.

Oricum, după trei excluderi din competiţiile judeţene, Comisia de Disciplină a AJF Prahova a demonstrat că nu tolerează huliganismul pe terenurile de fotbal din judeţ

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro