Marţi, 23 aprilie 2024 - 11:53:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cristian Apostol, vicepreşedintele USR Prahova, demisionează din funcţiile politice


15 martie 2024Surse din mediul politic susţin că politicianul Cristian Apostol, vicepreşedinte USR al Consiliului Judeţean Prahova, a demisionat din funcţiile politice. Potrivit informaţiilor, Apostol a renunţat la poziţia sa în Biroul Judeţean al USR Prahova, însă va rămâne membru al partidului.

Decizia sa de demisie ar fi intervenit în contextul negocierilor din cadrul Alianţei Dreapta Unită, care include USR, Forţa Dreptei şi PMP, privind listele de candidaţi pentru alegerile din 9 iunie. Sursele indică faptul că opiniile liderilor USR Prahova nu ar fi fost luate în considerare în timpul acestor negocieri, iar conducerea naţională a USR ar fi negociat direct cu formaţiunile judeţene ale celorlalte două partide din alianţă.

Această mutare vine în urma demisiei lui Bogdan Novac, preşedintele USR Prahova şi primar al oraşului Breaza, care a avut loc cu două zile în urmă. Novac a renunţat la funcţiile politice ale USR, alegând să rămână simplu membru. Există speculaţii conform cărora Novac ar urma să treacă la PNL.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro