Marţi, 19 martie 2024 - 4:11:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Contabilul-preşedinte al Petrolului iese în minus! Cum se duc pe apa sâmbetei, lunar, 13.600 de euro! VIDEO


5 mai 2019

13.620 de euro se duc pe Apa Sâmbetei lunar! Adică, din ianuarie până acum clubul Petrolul a cheltuit 68.000 de euro pentru cei trei stranieri: Sarris, Kozoronis şi Malakian!

Dacă ne gândim cam cât au jucat cei trei (şi asta fără să fim răutăcioşi şi să calculăm câte minute au jucat fiecare...) rezultă că preşedintele Cristi Vlad şi vicepreşedintele Tavi Grigore au aruncat pe fereastră o sumă pe care un om normal nu prea reuşeşte să o adune aşa usor. Sau...o sumă care ar susţine o echipă de Liga a 3 a mai bine de jumătate de sezon! Iar cei doi şefi ai Petrolului aruncă lunar pentru cei 3 câte 4000 de euro salariul plus 18 euro/zi chiria maşinii pentru fiecare dintre cei trei(1620 de euro/lunar!) Şi nu am calculat masa şi chiria plătită de club pentru cele trei...super vedete!

Dacă banii aceştia ar fi fost investiţi în Centrul de Copii şi Juniori ai clubului, Petrolul ar fi avut în acest moment cei mai buni juniori care puteau prinde lotul mare la orice ora! Nu de alta, dar poate că Gigi Mulţescu ar reuşi să cheme la antrenamente puşti precum Mario Bratu sau Raul Bucur şi îi garantăm că nu va fi dezamăgit....

Totuşi, din trei transferuri anunţate cu surle şi trâmbiţe (şi aici vorbim despre comunicate de presă şi articolele plătite cu bănuţi frumoşi!) să nu reuşeşti măcar ca unul să fie un succes, spune cam multe despre capacitatea managerială a tandemului Vlad-Grigore! Şi când te gândeşti că în Era Capră la Petrolul jucau fotbalişti de top precum Juan Albin, Geraldo Alves, Bokila sau Texeira, unii plătiţi cu salarii mult mai mici decât cele ale lui Sarris, Malakian sau Kozoronis...



Acum, armeanul Malakian nici măcar nu mai prinde lotul, iar cei doi greci sunt rezerve de LUX, plătiţi din contabilitatea celor de la Veolia...Şi ca să vă convingeţi, aveţi mai jos declaraţia video a antrenorului Gigi Mulţescu despre cei trei! Este mai mult decât lămuritoare!

Probabil că preşedintele Cristi Vlad este acceptat în continuare la club drept şef contabil, reuşind să acopere găuri nejustificate, care pot da mari bătăi de cap partenerului finanţator! Nu de alta, dar am înţeles că  foarte curând va urma o evaluare drastică şi s-ar putea lăsa cu lacrimi amare....

Cu alte cuvinte...matematic mai sunt ceva şanse la promovare, fotbalistic....toţi cei care au furat idea de "Petrolul e al nostru" ar trebui să îşi dea demisia şi să plece capul în faţa adevăraţilor fani, fanii aceia care au scos bani din buzunarul propriu doar ca să îşi susţină echipa de suflet.

Astăzi, unul dintre vechii suporteri ai Petrolului mi-a spus într-o discuţie privată: "Petrolul de acum nu mai este Petrolul pe care îl iubesc! A fost confiscat de o gaşcă de interese şi totul este pe bani. Noi nu mai contăm, nu existăm!" Trist, dar adevărat!



PS. Pentru că am fost acuzaţi că am avea diverse interese ascunse, dorim să precizăm că Stiri Actuale este singura publicaţie care scrie dezinteresat despre ceea ce se întâmplă la club. Nu mergem la mesele organizare de şefii Petrolului, nu vom participa niciodată la cantonamentele din străinătate ale echipei şi nici nu primim diverse cadouri din partea staffului de conducere. Scriem pentru că suporterii au nevoie de cineva care să publice toate aceste nereguli, de cineva care să le ascute doleanţele, de o publicaţie care să devăzluie toate neregulile din interiorul unul club care reprezintă un brand puternic al fotbalului românesc!

 



 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro