Duminică, 28 aprilie 2024 - 1:29:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Căpuşele Petrolului (3) Petrolistul din interes sau cum să păcăleşti suporterii!


25 iulie 2019

Continuăm seria articolelor despre neregulile din ograda Petrolului Ploieşti, nereguli recunoscute de toată lumea, dar nesancţionate de reprezentanţii finanţatorului. Şi aşa cum spune multă lume...s-au închis ochii şi s-au umplut buzunarele...

Vorbim astăzi despre un personaj uşor controversat, mult mai apropiat de politică, decât de fotbal, şi care se laudă peste tot cu relaţiile politice.  Şi ca să nu vă lăsăm să muriţi de curiozitate, vă spunem că este vorba despre cel care i-a luat locul legendarului Mircea Dridea în Comitetul Director al Petrolului. Vorbim despre etarna rezervă a portarilor Lupilor Galbeni, Ion Haralambie, cel care se poate lăuda cu titlul de rezervă de lux în perioada 1983-1986. A fost în lot, a participat la antrenamente, la meciurile oficiale, având doar rolul decorativ de ...sparing partener pentru antrenamentele lui Gică Mârzea, Gigi Nicolescu, Mitică Jipa. Pe înţelesul tuturor, o fostă...glorie care a prins în PATRU ani de legitimare la Petrolul, un număr record de meciuri....adică aproximativ 30 de meciuri dintr-un total de aproximativ 140. Şi uite aşa, rezerva rezervelor ajunge reprezentantul gloriilor în Comitetul Director....Cam ciudată conjunctură!!!

Iar cum o veche vorbă românească spune că trebuie să îi dai omului o funcţie pentru a vedea adevăratul caracter, noul reprezentant al fostelor glorii găseşte adevăratul duşman al Petrolului: reprezentanţii galeriei Lupilor Galbeni. Adică, băieţii aia care îşi sacrifică ore importante din viaţă pentru a desena coregrafii, pentru a picta bannere.

Aşa se face că Ion Haralambie nu simpatizează în niciun fel suporterii şi insistă pe ideea interzicerii anumitor fani pe stadionul Ilie Oană. Adică, ar cam vrea eliminarea celor care iubesc cu adevărat Petrolul. A găsit şi vinovatul de serviciu pentru eşecurile Lupilor. Vorbim despre unul dintre liderii fanilor Lupilor Galbeni, care este recunoscut pentru cât de mult s-a implicat în renaşterea Petrolului.  Spre deosebire, de actualul reprezentant al Lupilor în Comitetul Director, suporterii Petrolului au făcut eforturi financiare deosebite pentru a ajuta Petrolul. Iar dacă nu avem dreptate, ne-am dori să vedem o factură şi o chitanţă emisă de noul club Petrolul pentru banii primiţi de la Ion Haralambie. Şi cum nu prea există, vă spunem doar că fosta glorie este ideal la propagandă şi la lansat osanale pentru un anumit partid politic. Din păcate, fotbalul nu merge cu politica, mai ales că în 2020 sunt alegeri.

O ştie şi Ion Haralambie, care încearcă din răsputeri să asocieze imaginea clubului Petrolul cu cea a unei formaţiuni politice, formaţiune care ar da bani grei pentru apropierea de club şi pentru păcălirea suporterilor...

Poate că fostul portar de rezervă ar putea să îşi  demonstreze meritele, propunând, spre exemplu, eliminarea taxelor pentru copiii care vin să practice fotbalul la Petrolul Ploieşti. Şi dacă nu se poate aşa ceva, măcar ar putea să sponsorizeze echipele de juniori cu ceva ajutoare, cine ştie...o casetă de direcţie, o bieletă sau alte piese auto, că doar doreşte binele clubului şi este propietarul unui parc auto de dezmembrări.

Oricum, a alege să acoperi greşelile lui Cristi Vlad şi Tavi Grigore, sfătuind fostele glorii să facă zid pentru a-i apăra pe cei doi, este o dovadă de amatorism.

Iar la final, un sfat...Domnule reprezentant al fostelor glorii, când mergeţi la club, nu mai blocaţi intrarea cu maşina că poate mai doreşte şi altcineva să participe la seminarul respectiv. Există locuri de parcare special amenajate la stadionul Ilie Oană, iar să blochezi accesul în club, parcând maşina proprie fix în faţa uşii de intare este un semn de proastă creştere şi ideal ar fi să nu mai daţi exemple de acest gen tinerilor care visează să se facă fotbalişti.

Nu de alta, dar PETROLUL este doar al suporterilor!!!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro