Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 10:22:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prahova Ploieşti salt spectaculos în clasament, după mutarea echipei la Ciorani!


11 iunie 2019



Prahova Ploieşti a reuşit un salt spectaculos în clasamentul Ligii C, seria Mizil, după mutarea echipei la Ciorani. Dacă la finalul turului echipa era pe locul 8, la finalul campionatului se situează pe un onorant loc 4. Acest loc 4 ne face să credem că în ediţia viitoare a campionatului, jucătorii Prahovei Ploieşti vor avea un cuvânt greu de spus.

Saltul uriaş se datorează calităţii sportive şi umane a celor care au făcut front comun cu echipa care deţine cel mai vechi brand din fotbalul prahovean. Iar la acest capitol o contribuţie uriaşă o are primarul Marin Voicu care a avut grijă să asigure condiţii excelente de antrenament, dar şi de joc.

De asemenea, nu poate fi uitat Dan Nedelcu, cel care îngrijeşte cocheta bază sportivă de la Ciorani şi care a fost antrenorul echipei în acest retur.

Chiar dacă condiţiile sportive de la Ciorani sunt de Liga a 3 a, deocamdată echipa rămâne în ligile judeţene, conform situaţiei financiare actuale.

Nu trebuie să uităm nici prezenţa la meciurile de acasă a localnicilor din Ciorani, care s-au transformat în adevăraţi suporteri încurajând echipa la toate meciurile din retur. Astfel, Prahova Ploieşti şi-a îndeplinit obiectivul de a umple stadionul de la Ciorani, iar publicul din localitate, cunoscător al fenomenului fotbalistic, a adoptat rapid echipa. E drept că la acest aspect a contribuit şi faptul că lotul făcut de Adrian Teodorescu pentru retur a fost format din foarte mulţi fotbalişti din Ciorani, din echipa din tur rămânând doar Răzvan Brotac, golgeterul campionatului judeţean.

Echipa lui Adrian Teodorescu şi-a propus ca pentru viitorul campionat să obţină promovarea în Liga B.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro