Joi, 28 martie 2024 - 4:57:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Adio! Veolia anunţă despărţirea de Petrolul Ploieşti!


28 februarie 2022

Despărţirea dintre Petrolul Ploieşti şi Veolia România a devenit oficială! Veolia a anunţat, într-un comunicat de presă, că parteneriatul cu clubul ploieştean a luat sfârşit şi a somat (voalat) conducerea Petrolului să scoată sigla firmei de pe tricourile de joc. Dar ca o concesie....au lăsat autocarul. 

"Veolia România mulţumeşte Clubului Petrolul Ploieşti pentru un parteneriat de aproape 5 ani, concretizat prin stabilitate economică şi respect faţă de comunitatea ploieşteană, odată cu încheierea oricărei implicări financiare în susţinerea echipei de fotbal a oraşului.  

Odată cu încheierea parteneriatului, toate însemnele şi elementele de promovare ale brandului companiei vor fi eliminate în totalitate de pe toate suporturile de comunicare ale Clubului, inclusiv de pe echipamentele jucătorilor şi spaţiul stadionului.  

Compania îşi exprimă încrederea în evoluţia proiectului fotbalistic al Clubului Petrolul Ploieşti şi oferă acestuia activul emblematic al echipei – autocarul.  

Veolia România rămâne consecventă principiilor responsabilităţii sociale şi dezvoltării profesionale, la care a aderat încă de la începutul activităţii şi va continua să se implice activ în acele comunităţi locale în care activează sau va activa. " , scrie Veolia în comunicatul de presă trimis jurnaliştilor.

Cu alte cuvinte, stafful clubului va trebui să pregătească tricouri de joc fără sigla Veoliei pentru partida cu FC Buzău.

Interesant este că asistăm la o nouă epocă Walter (dar de această dată în sens invers!). Veolia România devine principalul sponsor al U Cluj, echipă care se bate cu Petrolul pentru promovarea în Liga 1. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro