Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 2:02:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dizident în propriul oraş


7 iulie 2022

Asa mă simt: dizident în propriul oraş! Mă simt discriminat şi asta de vreo săptămână de când am descoperit că primarul urbei lui Caragiale, "primarul meu" cum susţinea în trecutul mandat al actualului edil un domn care ocupa o funcţie inexistentă în organigrama unei entităţi subordonate şi finanţată din banii Ploieştiului.

Chiar mă gândesc să fac o plângere la CNCD  primarului, d-nei şef al consiliului de administraţie de la Hale şi Pieţe şi personajului menţionat mai sus, pentru faptul că m-au blocat pe o anumită reţea de socializare.

Dacă din partea respectivului nu am asteptari, dl primar mă surprinde că are totuşi ceva studii, iar doamna de care vorbeam de vreo 20 de ani îmi este (teoretic) prietenă.

Sunt atât de afectat că respectivii m-au blocat pe Facebook încât ma gândesc să emigrez în Vanuatu unde probabil aş fi mai apreciat de aborigeni.

E o vorbă: "tine-ţi prietenii aproape şi duşmanii şi mai aproape", dar domniile lor probabil nu o cunosc. Am în listă destui colegi de partid ai dumnealor şi culmea câţiva chiar băieţi misto.

E unul care habar nu am ce caută în politică, dar e atât de implicat în viaţa acestui oraş, încât nu cred că realizează faptul că pierde cei mai frumoşi ani din viaţa propriilor copii agitându-se să rezolve diverse probleme din viaţa acestei urbe cu mult ghinion la conducători.

Revenind la motivul care m-a determinat să scriu aceste rânduri, nu credeam că va veni timpul să îl regret pe fostul primar pe care săracul l-am făcut praf în nenumărate rânduri, dar Adi Dobre a dat dovada că este BĂRBAT şi am rămas amici schimbând câteva vorbe când ne întâlneam.

Desi ştiam că primarul şi trepăduşi dumnealui pe care i-am menţionat anterior sunt de la Partidul Naţional Liberal dau dovadă că au rămas cu sechele comuniste numai cei din PCR  considerau că cei care nu sunt cu ei sunt împotriva lor.

Cocoşei, Brătianu se răsuceşte în mormânt dacă vede ce specimene duc mai departe stindardul liberal, dar probabil nu ştiţi ce este acela un stindard. Să înţeleagă tot poştaşul de partid!!!!!

Nu sunt împotriva PNL, ci a anumitor componenţi ai lui.

Nu sunt PSD-ist, deşi am câţiva prieteni în acest partid, prieteni de care nu mă dezic şi care îmi vor rămâne pe viaţă prieteni, ca dealtfel şi unii din PNL.

Nu am intenţia să fac vreodată politică, deoarece nu sunt de vânzare sau dacă vreodată aş fi, niciun politician ploieştean nu dispune de 2.000.000 € să mă cumpere.

Îmi doresc doar ca acest oraş să progreseze şi să devină un oraş în care să nu iti fie scârbă că trăieşti din 1000 de motive. Îmi doresc ca cei ce vremelnic conduc destinele acestui oraş să se gândească şi la bunăstarea celor care locuiesc în el, nu doar la bunăstarea proprie.

Mai pe romaneste:  furaţi în p..a mea, dar lăsaţi bani şi pentru a pune oraşul ăsta pe harta turismului european.

Închei amintindu-vă că......STAMPILA DE VOT E LA NOI!!!!!!!


PS Această postare este un  pamflet

PPS Pentru ameninţări, luaţi numărul de telefon de la prietenii comuni, aştept cu nerabdare


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro