Duminică, 28 aprilie 2024 - 2:10:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vivi recidivează...Cât mai suportă primarul Volosevici derapajele publice ale amicului său?


18 noiembrie 2021



Fotbalul românesc nu mai e ce a fost odată. Acest lucru este clar pentru toată lumea, iar pe vremuri, în cantonamente era o zicală pe care jucătorii o aminteau antrenorului principal după câteva zile de efort intens: Pauzele lungi şi dese cheia marilor succese!

Din păcate, de când nu mai joacă fotbal şi de când nici nu mai antrenează, Valeriu Răchită, unicul manajer din Ploieşti, a uitat despre obiceiurile vechi. Şi a devenit un fel de.. ŞTIE TOT, intrând permanent în tot felul de conflicte, provocând subiecte de scandal. Dar ceea ce nu uită niciodată este că trebuie să se prezinte întotdeauna ca şi consilier al primarului Volosevici sau ca prieten al acestuia. Şi nu comentăm despre nenumărate funcţii pe care acelaşi Răchită şi le inventează pentru a-şi justifica prezenţa la diverse emisiuni TV. 

După conflictul cu suporterii Craiovei, Răchită a început un altul cu oficialii Rapidului. Şi a trecut la jigniri rasiste, riscând o amendă frumuşică de la CNDC. 

Din păcate, din derapajele lui Vivi Răchită cel mai mult are de suferit imaginea primarului Ploieştiului, Andrei Volosevici, care a început să fie asemuit cu prietenul său. Declaraţiile fanteziste ale lui Vivi, atrag înjurături asupra edilului Ploieştiului şi nu înţelegem de ce Andrei Volosevici (sau mai bine spus până când) acceptă ca numele său să fie târât în mizerii gratuite. 

Publicăm câteva dintre mesajele lăsate de diverşi cititori la articolele cu declaraţiile unicului menajer.

Dar nu putem uita declaraţii de genul  "Eu sunt omul lui Andrei" sau diverse ameninţări prin birourile CSM, ameninţări bazate pe relaţia de amiciţie cu edilul liberal al Ploieştiului. 

Suntem curioşi când se va umple paharul primarului Volosevici şi când se va delimita public de acest personaj toxic pentru Ploieşti... 








 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro