Marţi, 19 martie 2024 - 10:55:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Raul de Petrolul!


2 ianuarie 2020

După plecarea marelui antrenor, unicul atoateştiutor, Flavius Stoican, conducerea clubului Petrolul are obligaţia morală şi fotbalistică să repare greşeala făcuta în vara anului 2019 înainte de plecarea în cantonament Antalya.

Mai concret, Raul Bucur, jucător crescut de clubul petrolist, născut în 2002, după ce a fost în cantonament la Poiana Braşov şi a jucat în toate meciurile amicale,  a fost şters de pe lista celor care mergeau în Turcia, exact in ziua în care echipa pleca spre aeroport.

Motivul???  Dictatorul Flavius Stoican trebuia să aducă în Antalya alţi jucători, de prin Vaslui, Iaşi...

Prietenii, pile, relaţii, fotbal gândit pe genunchi de marele Dinamovist.

Drept dovadă, ca totul a fost o greşeală, în final jucătorii aduşi pe banii clubului Petrolul nu au mai fost transferaţi, au fost doar hrăniţi, mâncati, plimbati, iar apoi s-a renunţat!

În timp ce jucătorul Raul Bucur, produs al clubului Petrolul de când era copil, a rămas acasă, trist, supărat, demoralizat.

Ştiri Actuale consideră că cea mai mare greşeală a lui Flavius Stoican  şi a întregii conduceri a clubului, dar şi a şefilor de la Veolia.

Dar este o vorbă, toate greşelile se plătesc pe lumea asta!

In final, cu Raul Bucur titular în teren, Petrolul remiza cu Snagov acasă: 1 -1.

Transferul la o echipă de Liga 2 , unde a jucat titular  atâtea meciuri, a fost in cele din urmă solutia bună aleasă de Marius Stan şi de fostul manager general, Vivi Rachita.

Greşeala fostului antrenor a fost făcută intenţionat,  doar ca să meargă jucătorii doriţi de staful lui şi de scouterul personal. Este cea mai bună dovadă că au existat lacune grave despre cum se formează un lot de jucători, despre cum se creşte un jucător şi despre cum este încurajat un copil. În astfel de condiţii, nu prea ar fi corect ca unii să îşi treacă în CV şi Petrolul Ploieşti!

Toţi cei care au plecat sunt doar nişte petarde, care se visează mari valori ale fotbalului românesc!

Concluzia finală: Raul Bucur merită să fie adus înapoi la echipă, să participe la  programul de cantonament şi să rămână în lotul echipei pentru retur. Este un produs 100% al clubului Petrolul şi pentru asta suporterii doresc să vadă: jucători autohtoni în lot!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro