Duminică, 28 aprilie 2024 - 1:39:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Viitorul Pantazi- Prahova Ploieşti: 3-4, într-un meci cu organizare de Liga a 2 a!


12 mai 2019

Partidă spectaculoasă cu răsturnări de scor la Pantazi în meciul dintre echipa locală Viitorul şi Prahova Ploieşti.

Fotbaliştii de la Prahova Ploieşti au demonstrat că sunt o echipă tânără, lipsită de experienţă, dar dornică de afirmare şi cu atitudine pozitivă pe teren. Ambele echipe au avut perioade de dominare a jocului, partida fiind una demnă de ligile superioare.

Neînvinsă de patru etape, Prahova Ploieşti demonstrează cu fiecare meci că merită să joace sub cel mai vechi brand din fotbalul din judeţ.  Partida cu Pantazi a adus în teren o echip omogenă, dornică să câştige cu orice preţ meciul.

Aplauze merită şi Viitorul Pantazi, care spre deosebire de alte echipe din serie, au preferat să joace un fotbal curat, fără faulturi dure, arbitrul Paul Manu acordând un singur cartonaş galben în tot meciul.

Partida, considerată de stafful celor de la Prahova ca fiind una cu risc de incidente huliganice a fost supravegheată de foarte multe forţe de ordine. De altfel, Adrian Teodorescu, preşedintele Prahova Ploieşti, doreşte să mulţumească public Jandarmeriei, Poliţiei Naţionale şi Poliţiei Locale din Valea Călugărească pentru faptul că prin prezenţa la meci au descurajat orice manifestare violentă a spectatorilor. Nu de alta, dar partida dintre Dârvari şi Zănoaga desfăşurată de la ora 11.00 şi terminată cu scorul de 2-4 a fost una tensionată.

La finalul meciului de la Dârvari, mai mulţi spectatori turburenţi au plecat spre Pantazi. Aflând de prezenţa jandarmilor şi a poliţiştilor, recalcintranţii au rămas ...la o bere, lăsând fotbalul să se desfăşoare normal.

Săptămâna viitoare Prahova întâlneşte acasă, sâmbătă 18 mai, de la ora 18.00, pe stadionul din Ciorani echipa Voinţa Vadu Părului.







 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro