Sâmbătă, 18 septembrie 2021 - 5:18:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Puştii Petrolului au reuşit şase goluri superbe în amicalul cu ACS Kids Tâmpa Braşov FOTO


2 iulie 2019

Ianis Stoica, Mario Bratu, Alexandru Radu, Rareş Simionescu, Dănuţ Enache, Raul Bucur, Mihai Constantinescu i-au demonstrat antrenorului Flavius Stoican în amicalul de luni după amiază cu ACS Kids Tâmpa Braşov că îi merită încrederea şi că poate conta oricând pe ei în lupta pentru promovarea Petrolului în Liga 1.

Pe o  căldură infernală (la ora meciului la Braşov termometrele arătau 32 de grade Celsius), Flavius Stoican a preferat să folosească jucătorii foarte tineri, având în vedere şi adversara din amical, o echipă de Juniori A (2002), deci de aceeaşi vârstă cu juniorii aflaţi în cantonamentul de la Poiana Braşov.

Dacă în prima repriză, petroliştii au fost apatici şi toropiţi de căldura infernală, reuşind un singur gol prin Mihai Constantinescu, cea de a doua repriză a fost un regal fotbalistic. Raul Bucur, Mario Bratu (2 goluri), Ţicu şi Wallace au reuşit să înscrie cinci goluri superbe spre satisfacţia antrenorului Flavius Stoican.

De remarcat stilul fantastic al antrenorului Lupilor Galbeni care şi-a încurajat permanent elevii, lăudându-i chiar şi atunci când făceau greşeli.

Ultimul amical din cantonamentul de la Poiana Braşov va avea loc joi, 4 iunie, de la ora 18.00, în compania echipei de Liga a 3 a,  SR Braşov. Partida se va disputa pe stadionul „Tineretului” din Braşov,  de la ora 18.00.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(385 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 13 septembrie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro