Luni, 16 septembrie 2024 - 9:52:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Catalin Albu, noul director al CSM Ploieşti?


8 august 2024


Candidatură surprinzătoare la postul de director general al CSM Ploiesti. Nasul primarului Andrei Volosevici, Cătălin Albu si-a depus dosarul pentru a se înscrie la concursul de director al clubului sportiv.  Si...mai mult ca sigur va si câstiga acest concurs, lăsându-l pe drumuri pe Dănuţ Burghelea, miliţianul pensionar care a pus pe butuci sportul ploiestean. 

Albu si-a depus dosarul chiar în ultima clipă si probabil va fi si câstigătorul, conform zicalei...cei din urmă vor fi cei dintâi!

„PRIMǍRIA MUNICIPIULUI PLOIEŞTI organizează CONCURS în zilele de 13.08.2024, ora 10.00 proba scrisă şi 21.08.2024, ora 11.00 interviul pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a postului de conducere de natură contractuală vacant de director la Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, cu durată normală a timpului de muncă”, este anunţul Primăriei Ploiesti. Postul este vacant încă din anul 2019, când Cristian Nica a fost demis de primarul de atunci Adrian Dobre, din cauza unui scandal în care a fost implicat unul dintre asistenţii medicali ai clubului.  Pe tot mandatul lui Andrei Volosevici,la conducerea CSM Ploiesti s-au perindat sapte directori, singurul care a reusit să rămână în graţiile edilului până la final fiind Dănuţ Burghelea, un fost poliţist pensionat, sef al pensionarilor din PSD Ploiesti.

Cătălin Albu este nasul de cununie al primarului Andrei Volosevici. si sot al Simonei Albu, actualul city manager al Ploiestiului. În prezent este sef interimar al Poliţiei Locale Ploiest.

Vom reveni cu amănunte.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 septembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro