Vineri, 26 aprilie 2024 - 1:55:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Victoria suporterilor petrolişti!


5 august 2019

Petrolul Ploieşti era condusă, la pauză, cu 1-0, jocul nu mergea deloc, iar echipa părea mult mai slabă ca în sezonul trecut. Dacă la Dinamo, suporterii au reacţionat dur împotriva jucătorilor, a conducerii şi a antrenorului, în schimb, după pauză, Galeria Lupilor Galbeni şi-au încurajat frenetic favoriţii.

Scadările fanilor au făcut ca victoria din minutul 90 să devină şi mai frumoasă. De fapt, acesta a fost momentul cheie al jocului, iar partida a fost câştigată de suporteri!

Dacă suporterii ar fi început să apostrofeze şi să critice jucătorii, randamentul şi evoluţia lor ar fi continuat şi în repriza a 2 a, la fel de lamentabil ca în prima. Încurajaţi de suporteri, jucătorii au zburdat efectic pe teren şi au câştigat, în extremis, un meci care la pauză părea pierdut.

Un punct forte l-a constituit şi alegerea perfectă a terenului de către căpitanul Laurenţiu Marinescu. Astfel, atacul echipei din repriza a doua a făcut ca scorul să fie remontat în favoarea Lupilor susţinuţi de mai bine de 500 de suporteri.

Concluzia finală este că degeaba ai echipă, antrenor, preşedinte, dacă nu ai o galerie frumoasă eşti ZERO la fotbal!

Diferenţa dintre suporterii Petrolului şi cei ai lui Dinamo s-a văzut la finalul meciului cu Metaloglobus pe tabela de marcaj!

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro