Marţi, 19 martie 2024 - 11:11:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


"Fii în forma primăvara" - maraton de fitness şi aerobic FOTO


11 martie 2013

Wellness Club Nico şi Mall Mercur au facut un superb cadou tuturor doamnelor şi domnişoarelor din Ploieşti în perioada 1-8 martie. Timp de o săptămână, au avut loc demonstraţii de: kangoo jumps, rebound şi zumba, demonstraţii unice de fitness şi miscare. Ploieştenii prezenţi la shopping sau cei aflaţi la plimbare au asistat la şapte zile pline de andrenalină şi miscare.

Din păcate, aceştia nu au avut  curaj să participe la demonstraţiile oferite gratuit de către trainnerii de la Wellness Club Nico (Raluca Ioniţă, Maria Nica, Magda Leca şi Costi Nicorescu), semn că ploieştenii n-au tendinţa de a se îndrepta către fitness şi sport  (în general).

Per total, evenimentul a fost un succes, chiar dacă  prezenţa nu a fost una numeroasă. În cele şapte zile, am remarcat demonstraţiile de zumba ale Magdei Leca ( trei zile de super mişcare pe ritmuri latine, în stil zumba) şi cele de super jump şi kangoo jumps ale Mariei Nica şi Costi Nicorescu.

"Wow-ul" evenimentului a a avut loc vineri, 8 martie, înaintea prezentării de costume şi echipamente de fitness ale Laurei Bunea, atunci când la demonstraţia de kangoo jumps a lui Costi Nicorescu, prezenţa a fost numeroasă, dar din păcate participarea directa a lipsit, cei prezenţi la cele doua etaje ale mall-ului, doar s-au uitat la super demonstratia de k.j.

 

"Mulţumesc echipei Wellness Club Nico@Kangoo Jumps Ph., Mall Mercur Ploieşti  şi parteneriilor media :stiriactuale.ro şi infoploiesticity pentru implicarea în evenimentul " Cum trebuie sa te gaseasca primavara". Au fost trei zile de spectacol zumba în care sper că am transmis din energia latino celor care au avut drum la shoping prin Mall Mercur şi pe care îi aştept cu mare drag să aleagă  cursurile de la welness club Nico.", a declarat  Magda Leca,  Zumba Artist

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro