Marţi, 19 martie 2024 - 12:56:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


CSM Ploieşti- Petrolul, U19, amicalul care demonstrează că fotbalul are viitor în Prahova


5 martie 2020

CSM Ploieşti- Petrolul, U19, amical, scor final 3-4.

Un scor care nu spune nimic, dar care pentru cunoscătorii fenomenului înseamnă multe. Un scor care demonstrează că la CSM Ploieşti începe să se facă fotbal de performanţă. E adevărat că întotdeauna s-a făcut fotbal de performanţă, iar acest lucru îl demonstrează sutele de fotbalişti care evoluează în diverse competiţii, de la Liga 1, până la Liga a 7a. Pentru că, puţină lume ştie, că la CSM Ploieşti copiii vin să înveţe fotbal încă de atunci de când nu ştiu să se lege la ghete.

Revenind la amicalul disputat joi seară, de la ora 19.00, pe terenul din Parcul Municipal Vest, scorul extrem de strâns spune multe despre modul în care Adrian Teodorescu a reorganizat Secţia de Fotbal a CSM Ploieşti. Dacă până acum scorurile înregistrate de CSM Ploieşti erau demne de Cartea Recordurilor (14-0, 8-1...), partida a demonstrat că fotbalul are viitor în judeţul Prahova.

O partidă echilibrată, un scor corect, un meci extrem de disputat, mai ales că puştii de la CSM, antrenaţi de Pompiliu Stoica, au reuşit să revină după ce au fost conduşi cu 3-0.

De menţionat că la meci au asistat toţi antrenorii Secţiei Fotbal, dar şi consilierul local George Botez şi Ştefan Grozea, proaspătul director al CSM Ploieşti.








 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro