Duminică, 28 aprilie 2024 - 9:13:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ploieştiul poate rămâne fără căldură în această iarnă! Inconştienţa primarului Volosevici


15 septembrie 2023



Municipiul Ploieşti a rămas (din nou) sau mai bine zis va rămâne fără operator de termie. ANRE a notificat atât Primăria Ploieşti, cât şi Prefectura Prahova despre faptul că Termo nu a obţinut licenţa permanentă pentru producerea şi distribuirea agentului termic pentru locuinţele ploieştenilor. 

Consilierii locali au la dispoziţie mai puţin de 90 de zile (termenul a început să curgă pe data de 1 septembrie) pentru a identifica un nou operator si pentru a delega acestuia contractul pentru termia Ploiestiului. 

Doar că, primarul Andrei Volosevici a ales să dea bir cu fugiţii inventând un concediu de două săptămâni în Grecia. Si asta după ce a pierdut deja mai mult de zece zile de la hârtia ANRE... 

Iar faptul că situaţia este extrem de gravă o arată chiar fuga de răspundere din Primăria Ploiesti. Nu doar primarului Volosevici i s-a făcut dor de ducă. In concediul sunt si Mihaela Constantin, secretarul general al Primăriei, dar si Simona Albu, city managerul municipiului si...naşa edilului. 

A rămas să scoată castanele din foc viceprimarul Daniel Nicodim, care va trebui să inventeze soluţia pentru apa caldă extrem de rapid, deoarece timpul trece...

Explicaţiile directorului Bogdan Becheanu sunt halucinante...Să afirmi că vei rezolva problema cu ajutorul Consiliului Concurenţei este semn că domnul director fie minte cu neruşinare, fie nu stăpâneşte problema. Consiliul Concurenţei eliberează un aviz către ANRE, doar că şi aici apare problema...dosarul depus la Consiliului Concurenţei trebuie să conţină un acord de principiu de la....ANRE....Adică, de la cei care au sesizat problema municipalităţii.

De ce nu au fost depuse la timp documentele pentru licenţa permanentă, de ce s-au făcut că e linişte prefectul Virgil Nanu si primarul Andrei Volosevici, de ce nu au fost informaţi consilierii locali despre această problemă sunt întrebări la care ar trebui să răspundă public foarte rapid cei vinovaţi de această situaţie.

Dar cum primarul e în drum spre Grecia...rămâne cum am stabilit... Iar dvs, ploieşteanul care locuieşte la bloc şi are căldură din sistemul centralizat, vă dăm un sfat: mergeţi şi cumpăraţi vreo 2-3 calorifere electrice. Iarna-i lungă şi s-ar putea să fie şi geroasă... 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro