Duminică, 28 aprilie 2024 - 7:56:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Victoria Fântânele-Rapid Sălciile-derbyul promovării din Liga C, Seria Mizil!


6 iunie 2019

Liga C, Seria Mizil este de departe una dintre cele mai echilibrate competiţii din Prahova. Cea de a doua echipă aflată pe loc promovabil se va cunoaşte abia în ultima etapă, când este programat meciul dintre Victoria Fântânele- Rapid Sălciile.

Echipa gazdă va fi lipsită de aportul a cel puţin trei jucători (suspendaţi după meciul cu Ceptura) şi are nevoie de un egal pentru a avea asigurat matematic locul doi şi promovarea în Liga B, o promovare nemeritată, având în vedere că Fântânele a jucat tot campionatul cu un jucător dublu legitimat (Repez Vasile, legitimat şi la Iordăchianu)

De altfel, primarul-antrenor secund Constantin Niţu a anunţat neoficial că va fi unul cu scandal şi suntem convinşi că cei trei jucători suspendaţi vor juca pe fals, aşa cum echipa de la Fântânele a practicat în tot campionatul.

De cealaltă parte, echipa de la Sălciile, condusă de Răduţă Ghioca (foto), unul dintre cei mai cunoscuţi conducători din fotbalul prahovean, îşi joacă ultima şansă pentru Liga B, o victorie urmând ai duce din nou spre promovare.

Stiri Actuale mizează pe valoarea şi pe experienţa jucătorilor de la Sălciile, echipă care anul trecut a câştigat seria, dar a refuzat promovarea în Liga B, deoarece nu făcea faţă financiar într-o ligă superioară.

Despre Răduţă Ghioca s-ar putea scrie o carte, iar principalul subiect ar fi cariera lui apropiată de Petrolul. Este descoperitorul a multor talente şi unul dintre oamenii cu un caracter deosebit din istoria fotbalului prahovean. Nea Răduţă este în prezent unu adevărat factor de echilibru la Petrolul Ploieşti, bucurându-se de respectul jucătorilor şi în special de cel al suporterilor.

Sperăm că echipa gazdă va învăţa ceva de la conducătorul celor de la Sălciile, iar aici ne referim la primarul -antrenor Constantin Niţu, cel care încurajează falsurile în fotbalul de la Fântânele.

Oricum, primarul  ar trebui să ştie că manifestările huliganice nu îşi mai au locul în fotbalul prahovean, iar un comportament neadecvat ar putea atrage sancţiuni drastice asupra echipei, dar i-ar putea cauza şi niscaiva probleme politice....
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro