Joi, 19 septembrie 2024 - 7:01:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


VIDEO INCREDIBIL! Şobolani morţi în Sala Sporturilor din Ploieşti! Domnule Burghelea chiar vă doare undeva de ce se întâmplă cu sportul ploiestean?


6 august 2024

Un filmuleţ primit de la un cititor al Stiri Actuale ne arată că sportul ploieştean a ajuns nu pe marginea prăpastiei, ci chiar la cel mai scăzut nivel de când există CSM Ploieşti. Si nu ne referim, de această dată doar la sport, ci şi la bazele sportive. 

Cu un bazin Vega închis de peste sase ani, cu un patinoar lăsat în paragină, cu un Hipodrom bun doar să producă venituri pentru băieţii deştepţi, cu o mulţime de angajaţi care încasează salarii frumuşele doar pentru că sunt prieteni cu...cine trebuie, CSM se dovedeşte a fi o instituţie care are nevoie de reformare din temelii. Care are nevoie de un restart urgent pentru că deja bătaia de joc si lipsa de implicare a ajuns la maxim. 

În clipul pe care vi-l prezentăm observăm cum pe treptele Sălii Sporturilor sunt şobolani morţi, chiar în timpul desfăsurării unei competiţii. Sau probabil că sobolanii au lesinat de plăcerea de a se afla în sala de sport...

Dar probabil că Ion Enache, seful din acte al Sălii Sporturilor, este prea ocupat cu comisia de concurs care trebuie să îl scoată câstigător pe Patrick Scoruş şi nu are timp de propria ogradă. Dar lăsaţi că vine rapid Octav Preda, cel care va câstiga următorul post scos la concurs de CSM si probabil că va aduna si rozătoarele decedate prin Sala Sporturilor. 

Domnule Burghelea, înţelegem că aveţi boală pe anumiţi sportivi din CSM Ploiesti, dar măcar pe sefii bazelor îi puteţi pune la muncă. Nu de alta, dar imaginile îi vor deranja pe inspectorii DSP Prahova şi veţi primi o amendă frumusică si de ce nu chiar închiderea Sălii Sporturilor pentru o deratizare temeinică! 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 septembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro