Vineri, 19 aprilie 2024 - 11:11:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Să fiţi ai dracului de borfaşi nenorociţi!


6 februarie 2016

Foarte puţinul timp liber pe care il am la dispozitie il dedic site-urilor web programate de mine si nascute de la 0: stiriactuale.ro, jurnalulph.ro, stireaph.ro, sigmatools.ro, etc. Acest putin timp liber il am vinerea seara, cand aproape jumatate din populatia Terrei este pe internet. In cursul saptamanii, abia ajung sa vizionez la TV stirile noptii.

Intr-un prapadit de apartament cu 3 camere, am 2 box-uri digitale (cu chirie) de la U.P.C. si un televizor care receptioneaza U.P.C.-ul analogic. Am o conexiune la internat MEGA SUPER FIBER DRACI, care imi permite sa desarc orice piraterie la viteze astronomice. Pentru 2 box-uri digitale (cine stie despre ce este vorba, poate spune cu mana pe inima ca sunt 2 panarame) si o conexiune la internet SUPER MEGA EXTRA, platesc 109 lei lunar.

In absolut toate vinerile, cand am si eu putin timp liber, internetul abia se taraie. Este adevarat, in cursul saptamanii zboara. Cand vreau sa vad si eu un meci de fotabal (de maxim 3 ori / an) nu pot sa-l vad, pentru ca nu-s abonat la nu-s ce panarama de canal pe care U.P.C.-ul televizeaza meciurile.

Sincer, stiti care este realitatea? Platesc lunar 109 lei pentru ca sa nu pot vedea un meci de fotbal de maxim 3 ori / an, pentru ca am nu-s cate sute de canale TV la care nu se uita nici dracu' si pentru ca am o viteza ametitoare la internet in cursul saptamanii, numai in weekend nu.

Am facut o afacere exceptionala devenind abonat U.P.C. de peste 5 ani! Ma pacalesc si ma fura astia ca pe ultimul fraier. Din cate stiti si pot demonstra, ma pricep nitel la IT ... Dar ca orice roman "de buna credinta", platesc si eu "televizorul" si "internetul". Ma mai apuca dracii cate odata, mai sun la U.P.C. sa le spun ca nu-mi merge internetul, ei fac pe desteptii ca "buba" este la mine, eu sunt "prostul" care nu poate demonstra nimic .... Să fiţi ai dracului de borfaşi nenorociţi!

In tot acest timp U.P.C.-ul ma jefuieste "pe fata", eu pierd bani ca fraierul pe nimic, iar autoritatile romane dorm, nu stiu nimic. Avem o autoritate a statului numita A.N.P.C (http://www.anpc.gov.ro) care ar trebui sa se ocupe cu aceste ticalosii ordinare. Spre rusinea si marea mea vina, niciodata nu am reclamat U.P.C.-ul, Vodafone-ul, Orange-ul si alte concerne multinationale la A.N.P.C.

Stiti de ce nu i-am reclamat? Pentru ca pana odinioara, director la A.N.P.C era un doctoras numit politic din partea P.N.L-ului (http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/conducere/nica_web/cv_europass_bogdan_cristian_nica.pdf) care imi spunea cum sa-mi aleg "cauciucurile de iarna". Saracul de el, s-a suparat pe mine cand l-am luat in pleazna intrebandu-l ce stie el despre un "cauciuc". Domnul doctoras P.N.L.-ist, director al A.N.P.C-ului pe vremea aceea, absolvent al Colegiului National Mihai Vitezul din Ploiesti la cativa ani dupa mine, nu stia ca eu am proiectat o gramada de anvelope (nu de "cauciucuri") ca inginer stagiar la Victoria Floresti de prin anul 1996.

Oopsss ... acum avem la conducerea A.N.P.C-ului un inginer licentiat in 1992, deci pot face o reclamatie inginereasca la A.N.P.C. pentru ca vorbim aceeasi limba (http://www.anpc.gov.ro/galerie/file/conducere/cv_marcel_pandelica.pdf)!

Sunt curios s-o vad si pe asta, voi merge la A.N.P.C. sa depun o reclamatie ca U.P.C.-ul ma jefuieste lunar de 109 lei si nici macar nu-mi merge facebook-ul pe prapaditul meu de telefon Samsung Galaxy S4 (nou nout, de-ala luat "la free" de la T-Mobile din U.K. nu o "panarama" luata "de pe aici").


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro