Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 11:35:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Volosevici încearcă să îşi spele imaginea pe spatele problemelor Petrolului!


6 martie 2024

Reprezentanţii Petrolului Ploiesti, alături de mai mulţi suporteri, au venit la Primăria Ploiesti solicitând sprijin pentru a putea primi licenţa pentru Liga 1, pentru sezonul următor.Situaţia financiară a clubului este dezastruoasă, iar până la 30 martie clubul trebuie să achite suma de aproximativ 500.000 de euro, reprezentând datorii către jucători, fosti jucători, antrenori si alt personal, datorii restante până la data de 31 decembrie 2023. 

Nu vom analiza cum s-a ajuns la aceste datorii, pentru că managementul financiar al fiecărui club sportiv cade în sarcina staff-ului admnistrativ, ci vrem să vorbim despre tupeul primarului Andrei Volosevici. Edilul a stat, apărut interesat de problemă si a plecat zâmbitor spunând : "Stiu ce am de făcut. Mă duc să rezolv problema". 

Primarul a aruncat o frază despre un posibil împrumut dat de una dintre societăţile Primăriei Ploiesti către asociaţia sportivă. Lucrul total ilegal! Sau mai degrabă praf în ochii audienţei.

Volosevici a lăsat consilierii să scoată castanele din foc, stiind că administraţia locală nu are cum să finanţeze o entitate privată. Legal, nu există soluţii! Si dacă ar vrea să acorde un sprijin financiar clubului, neexistând alocare bugetară pentru asa ceva nu poate fi făcută. Iar deschiderea unui nou capitol în buget, se poate face doar la rectificarea bugetară din iulie. Până atunci, doar poţi muta bani de la un capitol la altul, în interiorul bugetului. Să spunem că poţi grăbi alocarea finanţărilor pe Legea 350, dar nici asa nu poţi da toţi banii aflaţi la acest capitol doar Petrolului, pentru că, (din nou), nu permite legislatia.  

ACS Petrolul 52 nu este o asociaţie de utilitate publică, are statut de ONG si poate primi bani din sponsorizări. Si cam atât! 

Să te caţeri pe problemele financiare are unui organism privat, încercând să pozezi în salvatorul clubului, anunţând că ai ...soluţii, este doar o dovadă de cinism. Cinism cu care Andrei Volosevici ne-a obisnuit deja. Deci nu este nicio surpriză.

Dacă aceste "soluţii" ar fi existat, trebuiau spuse public si clar. "Facem asa, asa si asa..." Şi cam atât! 

Soluţia pentru problemele financiare ale clubului ar putea fi si reorganizarea din temelii a asociaţiei sportive, refacerea organigramei clubului si organizarea unui eveniment menit să atragă sponsorizări reale, nu doar promisiuni. 


 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro