Joi, 2 mai 2024 - 2:27:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Şefii FRF, întâlnire cu Iulian Cojocaru, şeful PETROSPORT la Ploieşti!


11 februarie 2021

Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori din Prahova, specializat în descoperirea de tineri fotbalişti talentaţi, Iulian Cojocaru, coordonatorul Petrosport, s-a întâlnit astăzi, la Ploieşti, cu reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal.

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, Gabi Bodescu, secretarul general al Federaţiei, managerul tehnic Mihai Stoichiţă şi şeful Departamentului Competiţii Felix Grigore au venit la Ploieşti pentru a se întâlni cu reprezentanţii cluburilor afiliate la Federaţie şi a afla direct de la aceştia problemele reale cu care se confruntă în această perioadă. 

"Am discutat despre problemele reale ale fotbalului prahovean, despre cum reuşim să ne descurcăm în această perioadă, cum am fost afectaţi de pandemia de coronavirus, dar şi despre copiii talentaţi care au şanse să ajungă la loturile naţionale sau la echipe din Liga 1 şi Liga a 2 a", ne-a povestit Iulian Cojocaru.

Petrosport a fost primul club convocat la discuţie de Răzvan Burleanu şi colegii săi din conducerea FRF şi nu putem omite informaţia că Iulian Cojocaru este referent zonal al FRF, fiind însărcinat cu descoperirea juniorilor talentaţi, atât în Prahova, cât şi în judeţele limitrofe. Printre copiii descoperiţi de Cojocaru amintim doar Valentin Ţicu, Antonio Manolache, Iulian Ilie sau Mihai Niţescu. 

Reprezentanţii FRF au plecat într-un turneu naţional pentru a discuta direct cu reprezentanţii fiecărui judeţ despre probleme reale care le afectează activitatea, pentru a stabili cea mai bună modalitate de reluare a competiţiilor pentru copii şi juniori, dar şi a celor de amatori.

Dacă pentru fotbalul de copii şi juniori ar putea fi identificate resurse, fotbalul de amatori este în acest moment la pământ. După un an de pauză, echipele îşi vor putea reuni cu greu loturile, iar cel mai greu va fi identificarea resurselor pentru testarea anti covid a jucătorilor şi a staffurilor tehnice.

Vă reamintim că fotbalul de amatori, dar şi competiţiile de copii şi juniori s-au închis din luna martie 2020, iar până în prezent numărul mare de infectări a împiedicat reluarea meciurilor. Pot fi organizate meciuri amicale, dar numai cu respectarea protocolului comun Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii,  protocol care presupune testarea tuturor jucătorilor şi a staffului, dar şi alte reguli imposibil de respectat de cluburile mici. Încălcarea protocolului ar putea duce la amenzi uriaşe pentru zădărnicirea bolilor. 




 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 2 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro