Miercuri, 24 aprilie 2024 - 6:51:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Prahova Ploieşti- CS Blejoi, amicalul prietenilor!


15 august 2019

Cel mai interesant meci amical dinaintea începerii campionatului a avut loc la Ciorani.

Prahova Ploieşti i-a avut ca oaspeţi pe terenul de la Ciorani pe mult mai titraţii fotbalişti de la CS Blejoi, campioana judeţului Prahova, proaspăt promovată în Liga a 3 a.

A fost un meci al prietenilor, fără orgolii, un antrenament excelent înaintea primelor meciuri oficiale, posibil în principal datorită prieteniei vechi dintre Răzvan Vlad, antrenorul CS Blejoi, şi Adrian Teodorescu, preşedintele Prahova Ploieşti. Partida a fost urmărită şi de fostul arbitru Gheorghe Biziniche, preşedintele CS Blejoi.

Bineînţeles că de la meci nu putea lipsi Marin Voicu, primarul comunei Ciorani, care s-a declarat mulţumit de prestaţia fotbaliştilor de la Prahova Ploieşti (majoritatea fiind din Ciorani).

CS Blejoi a demonstrat că se pregăteşte serios pentru debutul în Liga a 3 a şi a venit la Ciorani cu un lot de 24 de jucători. Antrenorul Răzvan Vlad a format două echipe diferite, câte una pentru fiecare repriză a meciului.

De remarcat că nu au existat faulturi, meciul fiind unul dominat de fair-play. Partida a fost arbitrată de o brigată de la Urziceni, care a condus perfect acest amical.

Oficialii ambelor echipe au promis că relaţia de prietenie va continua şi în viitor, urmând a fi programate şi alte amicale sau meciuri de antrenament.  În final putem spune că echipa de la Blejoi arată o formă sportivă deosebită, antrenamentele fizice şi tehnico tactice ale lui Răzvan Vlad demonstrând că sunt de o calitate extraordinară.








 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro