Luni, 29 aprilie 2024 - 1:54:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


OPINII Moartea pescarilor...


21 martie 2021

După îngroparea celor din HORECA, după aducerea în faliment a micilor întreprinzători guvernanţii noştrii s-au oprit puţin, s-au scremut şi au găsit de cuviinţă sa îngroape şi locuitorii Deltei Dunării.

Alături de cei din conducerea ARBDD a fost luată hotărârea ca pescuitul la somn, stiuca, şalău şi crap în afara perioadei de prohibiţie sa fie permis doar cu eliberarea peştelui capturat.

Detalii aici https://m.facebook.com/groups/1492878487602563/permalink/2951301181760279/

Mă întreb şi vă întreb "dragi" guvernanţi, minţi luminate şi specialişti de neegalat localnicii din ce vor trăi???

Acei oameni deosebiţi care nu au altă vină decât faptul ca s-au născut şi au crescut într-un loc binecuvântat de Dumnezeu prin frumuseţe şi bogăţie, dar ignorat de TOATE guvernările ante şi post decembriste, oameni care îşi câştiga pâinea zilnică din pescuit şi pe timpul verii din turism rural, oameni de o cinste şi corectitudine cum rar mi-a fost dat sa întâlnesc indiferent pe unde am fost, aceşti oameni vor fi puşi în fata unei alegeri destul de simple:

Pescuieşti să ai ce pune pe masă şi rişti dosar penal sau respecţi legea şi mori de foame.

Că cei ce au guvernat pana în decembrie 2020 au fost nişte incapabili ştim cu toţii dar ca voi sunteţi mai prosti decât ei(sau mai hoţi) pentru mulţi este o surpriză. Dacă în componenta PNL sunt suficient de mulţi membrii foşti PSD, credeam, ca mulţi alţii, că USR este altceva. Au crezut...
Pe lângă faptul că pescuitul reprezenta principala sursa de venit a locuitorilor din Deltă, alimentele care la orice supermarket au un preţ, acolo ajung la un cost cu până la 50% mai mare. Oare s-a gândit cineva când a fost luată această decizie? Sigur nu!

Cu speranţa că această ştire este un fake news vă doresc dragi guvernanţi să ciocniţi oua roşii alături de Liviu hamsterul Dragnea

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro