Joi, 28 martie 2024 - 3:27:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Primarul Volosevici umileste antrenorii de la CSM! Se cere desfiinţarea secţiei de gimnastică ritmică! Ce a căutat Răchită la intâlnire?


9 februarie 2023

Intr-un oras sufocat de datorii, Andrei Volosevici s-a gândit in sfârsit că trebuie să facă ordine la CSM Ploiesti. Si nu vă gândiţi că vrea să scuture clubul de toate căpusele (si nu puţine!!!) care taie frunză la câini, ci vrea eliminarea oamenilor  incomozi. 

Culmea este că cei care fac listele cu epurări sunt metodista Lia Ilie (cea care abia a terminat un liceu si nu a făcut niciodată vreun sport) si faimosul Fernando Scorus (cel care isi visează fiul director al clubului).

Asa se face că la orele prânzului, coordonatorii secţiilor, impreună cu directorii si incă vreo doi trei oameni...de bine au fost invitaţi la o discuţie (adică la o repriză de urlat) cu primarul Andrei Volosevici. 

In timp ce reprezentanţii secţiilor s-au asezat cuminti asteptând intrarea edilului, acesta a apărut insoţit de..Valeriu Răchită, stiti antrenorul acela fără grupă de copii de la CSM.

Si dacă tot veni vorba despre menajerul Răchită ii transmitem că suntem bucurosi că este cititorul nostru fidel si că nu am fi scris acest articol dacă...nu ar fi solicitat acest lucru.

Revenind la sedinţa furtunoasă, am aflat uimiţi că metodista Lia (cea specialistă in whisky si trabucuri) a aruncat oprobiul primarului asupra secţiei de gimnastică ritmică, cea mai titrată secţie sportivă din CSM.  Doamna Lia a atacat-o pe Simona Puiu, antrenoarea care ( impreună cu Liliana Băescu) a demonstrat că se poate face performanţă in condiţii mai mult decât vitrege. Simona Puiu a inscris Ploiestiul pe harta gimnasticii ritmice românesti, iar printre performanţele secţiei de gimnastică ritmică putem aminti spre exemplu participarea Denisei Stoian la Jocurile Olimpice pentru Tineret de la Buenos Aires. 

Injectat de metodistă, Volosevici a jignit-o intr-un mod grosolan pe Simona Puiu, probabil nestiind că antrenoarea chiar si când era insărcinată in nouă luni venea in sala de gimnastică pentru a antrena micile sportive. 

Să reprosezi coordonatoarelor secţiei de ritmică faptul că „se cheltuie bani mulţi” cu deplasările Sabinei Enache pentru antrenamentele alături de lotul olimpic este o dovadă de prostie si rea voinţă. In orice alt oras, chemarea unui sportiv la un lot olimpic este o dovadă de mândrie locală, iar antrenorul care reuseste astfel de performante este lăudat public si recompensat! Nu si la Ploiesti! 

Cât despre asa zisa modificare de organigramă la CSM, asistăm doar la incercarea disperată a unor indivizi de a-si face afacerile proprii, eliminând oamenii incomozi, care inţeleg repede incercările de denaturare de fonduri si contractele aranjate. 

Spre exemplu, in CSM există mai mulţi pensionari care ar putea fi trimisi să aibă grijă de nepoţi pentru a nu mai cumula pensia cu salariul. Sau, la bazele sportive ar trebui redusi sefii si sefisorii, pentru că este anormal să plătesti si un sef de bază si un administrator! Iar situaţia este aceeasi si la stadionul Ilie Oană, si la Sala Sporturilor, si la Hipodrom.  

Bine, la stadionul Ilie Oană este si mai minunat! Prietenul edilului Octav Preda, angajat la Sala Sporturilor, a fost detasat la stadion, iar baza sportivă are vreo patru sefi si doar vreo trei angajati! (il adăugăm aici si pe Vivi, antrenorul fără grupă, care incaseaza un salariu frumusel, doar pentru a tăia frunză la câini intr-un birou frumos, dotat cu scaun de piele albă) 

Si secţia fotbal, secţia luată pe persoană fizică de acelasi Răchită, este supradimensionată. La vreo 220 de copii legitimaţi, clubul plăteste vreo 16 antrenori, scouteri, ajutoare de câini lupi si alte funcţii de acest tip. Si dacă doar i-ar plăti, nu ar fi nicio problemă, dar rezultatele echipelor sunt demne de...cartea recordurilor (meciuri pierdute cu 12-0, 20-0 sau alte scoruri asemănătoare)

Dar in loc să iei fiecare secţie si să impui obiective de performanţă, ameninţi cu desfiinţarea gimnasticii ritmice si plătesti baschetbalisti americani. 

Si dacă tot vorbim despre secţiile de la CSM, cum ar fi să aflaţi că fiul lui Fernando Scorus, cel pe care oamenii primarului se pregăteau să il inscăuneze director general, insoteste sportivii sectiei de patinaj viteză la antrenamentele din Germania. Că doar la Ploiesti, avem o secţie de patinaj viteză, nu avem patinoar, iar sportivii se antrenează in Germania si in Austria. 

Oricum, o sedinţă fără finalitate, timp pierdut si oamenii primarului care au iesit victoriosi din confruntarea cu cei care chiar muncesc si isi fac treaba! 



PS. Suntem curiosi dacă reprezentanţii Consiliului Judetean Prahova au aflat despre replicile lui Vivi Răchită de genul „ am vorbit cu X si mi-a promis că imi dă 2-3 milioane de euro ca să schimbăm gazonul de pe Ilie Oană”, „am fost la prietenul meu seful...Y si am aranjat să ne dea bani pentru nocturnă”, etc. Dar despre acest subiect, intr-un alt articol! 



 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro