Marţi, 19 martie 2024 - 12:10:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Secţia de Fotbal de la CSM Ploieşti îşi reia activitatea!


5 iunie 2020



După două luni şi jumătate de pauză, Secţia Fotbal de la CSM Ploieşti îşi reia activitatea săptămâna viitoare.

Şeful Secţiei Adrian Teodorescu a avut o întâlnire cu toţi antrenorii şi au pus împreună la punct un plan complex de antrenament, plan care respectă întocmai prevederile legale în vigoare şi protocolul semnat de ministrul Sănătăţii şi de ministrul Tineretului şi Sporturilor.

Antrenorii au decis ca antrenamentele să fie reluate în grupuri de câte 4 copii, insistând în prima fază pe pregătirea fizică a tinerilor sportivi. La fiecare antrenament, copiilor le va fi monitorizată temperatura, va fi făcut triajul epidemiologic şi vor fi utilizate produsele dezinfectante puse la dispoziţie de către club.

Părinţii nu vor avea acces pe terenul de antrenament, fiind rugaţi să îşi aştepte copiii în afara bazelor. Conform planului de antrenament, aprobat deja de conducerea CSM Ploieşti, plan care a fost adus şi la cunoştinţa Comitetului de Coordonare, antrenorii vor folosi pentru antrenament atât terenurile din Parcul Municipal Vest, cât şi tribunele şi zona din jurul terenului de fotbal de la stadionul Ilie Oană, dar şi pista de atletism din parcul de la Sala Sporturilor.

"Ne-am propus să fim pregătiţi 100% la reluarea campionatului şi vom demonstra că sezonul viitor echipele CSM Ploieşti vor însemna ceva şi ne-am fixat drept target clasarea pe locurile 1-5 în fiecare competiţie în care activăm. De asemenea, în câteva zile vom începe selecţiile pentru echipele de fete şi pot să spun că deja avem prima domnişoară care a fost deja legitimată la CSM Ploieşti. Inedit este că tânăra domnişoară va juca în echipă cu băieţii, fiind deja o concurenţă serioasă pentru micii sportivi de la grupa lui Lucian Catinca. ", ne-a povestit Adrian Teodorescu, şeful Secţiei Fotbal.

Vă reamintim că antrenorii Secţiei Fotbal de la CSM Ploieşti sunt Pompiliu Stoica, Lucian Catinca, Dragos Negraru, Valeriu Aristan şi Bogdan State, iar antrenorul cu portarii este Gică Mârzea.


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro