Duminică, 28 aprilie 2024 - 2:52:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Oferă magie curţii tale, în toamna plină de culoare!


23 septembrie 2023




Începutul toamnei reprezintă momentul perfect pentru a începe un proiect de amenajare a curţii; transformând-o într-un spaţiu plin de culoare de care să ne putem bucura în continuare de zilele însorite. O modalitate de a crea un spaţiu ordonat şi totodată o extensie a personalităţii noastre, o reprezintă amenajarea curţii cu pavelele potrivite.


Cu diferite nuanţe şi modele, pavelele pot aduce un efect vizual plăcut şi o notă de originalitate spaţiului nostru exterior. În schimb, atunci când decidem să ne amenajăm sau să ne reamenajăm curtea, aspectul estetic nu este singurul element important. Durabilitatea şi funcţionalitatea sunt de asemenea esenţiale. De aceea, alegerea unor pavele de calitate superioară, cum sunt pavelele din beton vibropresat oferite de Elis Pavaje, este un pas inteligent. Oferind posibilităţi nelimitate de amenajare, montajul pe strat de nisip permite refolosirea lor în cazul reparaţiilor subterane. Este important de notat că acestea permit şi o bună aerisire a solului şi asigură un drenaj eficient între rosturi, prevenind acumularea de apă.

Amenajarea curţii nu este doar o chestiune de aspect, ci şi de planificare. Pentru a obţine cele mai bune rezultate, este important să începem cu un plan bine pus la punct. Trebuie să ne gândim la întrebuinţarea spaţiilor curţii - o terasă, o parcare, o curte sau o alee pietonală. Mai departe, trebuie să alegem un stil care să se potrivească cu arhitectura casei noastre şi cu ambientul înconjurător. Putem să ne găsim inspiraţia utilizând instrumente precum un simulator online pentru a vedea cum va arăta proiectul final. Să nu uităm de cea mai important parte, şi anume, stabilirea unui buget estimativ.

Selectarea unui montator profesionist este, de asemenea, esenţială pentru un proiect reuşit. Aşadar, trebuie să ne luăm timp pentru a solicita oferte şi pentru a ne asigura că firma aleasă are experienţa pentru realizarea proiectului conform aşteptărilor noastre.

În alegerea pavelelor, Cortina D7, Trenova D2 şi Trenova Romb Grande de la Elis Pavaje sunt opţiuni ce merită luate în considerare; mai ales că  în perioada 20 septembrie - 31 octombrie beneficiază de o reducere de 35%.



Aceste pavele pot aduce un efect vizual plăcut şi o notă de originalitate spaţiului tău exterior datorită particularităţilor pe care le prezintă:

Cortina D7 - Pavelele Cortina D7 adaugă un aspect modern şi spaţios curţii noastre, punând în valoare construcţiile contemporane. Suprafaţa netedă şi dimensiunile generoase creează un spaţiu plin de potenţial. Aceste dale rezidenţiale sunt realizate din beton vibropresat şi sunt perfecte pentru zonele pietonale sau parcări pentru trafic uşor. Beneficiile includ variaţii unice de ton, alegerea din 4 nuanţe, şi protecţia culorii cu Vivid Color.

Trenova D2 / Romb Grande - Dacă dorim să aducem o notă de originalitate şi dinamism curţii noastre, modelele Trenova D2 şi Trenova Romb Grande sunt alegerea potrivita.  Acestea oferă o combinaţie modernă de trei nuanţe pentru un efect vizual tridimensional. Ideale pentru un design cu forme geometrice şi culori metalice sau pentru decoruri atipice, aceste modele aduc o notă aparte de frumuseţe spaţiului nostru exterior.

Aşadar, transformarea curţii într-un spaţiu de vis nu este o magie pură, ci un proces bine planificat. Pornind de la pavelele potrivite, vom putea să ne bucurăm de o curte frumoasă şi funcţională pentru mulţi ani înainte.

Dacă doreşti să beneficiezi de ofertă, adresează-te unui partener Elis Pavaje (lista disponibilă distribuitori şi montatori). Produsele pot fi văzute şi în showroom-urile fabricilor din Vinţu de Jos (jud. Alba), Petreşti, (jud. Alba), Stoeneşti, (jud. Prahova), Secuienii Noi (jud. Neamţ) sau Arad (jud.Arad).

www.elis.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro