Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 2:13:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Revolta fanilor la Ploieşti


9 decembrie 2019

Revolta fanilor la Ploieşti

In urma ultimelor rezultate obţinute clubul Petrolul , rezultate ce au dus la clasarea echipei pe locul 8 la finalul turului fanii trag un ultim semnal de alarmă.
Că şi anul trecut suporterii petrolisti cer d-lui. Mădălin Mihailovici  sa gestioneze pertinent situaţia clubului şi să îndepărteze de la echipa pe cei ce se fac răspunzători de "performanta fenomenala" adică clasarea pe locul 8 când obiectivul este promovarea.

Deşi au tot incercat sa se facă auziţi de către partenerul finanţator semnalând numeroasele nereguli de la club fanii Petrolului au ajuns la capătul răbdării şi sunt decişi să spună lucrurilor pe nume in public.
 
Vom lua lucrurile pe rand începând cu el. Mădălin Mihailovici care are meritul de a veni lângă echipa într-un moment greu şi cu banii companiei pe care o reprezintă sa creeze condiţii la care multe echipe de liga 1 doar visează( salarii foarte bune plătite la timp ,cantonamente de lux ,deplasări cu avionul şi cazari la hoteluri de 5 stele) .
 
Astea ar fi lucrurile bune dar urmează cele ce poate pe unii îi vor pune pe gânduri.
 
Dl Mihailovici refuza sa aibă o întâlnire cu suporterii susţinând că aceştia sunt principalul factor destabilizator la echipa, ba chiar a dat dovadă de faptul că este un jucător de poker ce joaca la cacialma ( vezi episodul din august când a mimat retragerea finanţării).
 
Deasemenea la sutele de mesaje transmise de suporteri ce vizau activitatea cel puţin gri a fostului preşedinte Cristian Vlad in cadrul clubului, M Mihailovici refuza să de-a un răspuns clar.
 
Continua să ţină în funcţie un vicepreşedinte ce are doar atribuţii administrative pe un salariu ce depăşeşte cu mult performantele acestuia.
 
Păstrează ca avocat al clubului o persoana ce deţine aceeaşi funcţie la multinationala ce finanţează clubul,o persoana care sigur nu are specializare in zona de sport şi care alături de fostul preşedinte ,fostul şi actualul vicepreşedinte se fac vinovaţi pentru ratarea promovării in sezonul trecut.
 
Deasemenea toţi trei nu au fost chestionaţi despre contractele unor jucători( Saris,Malakian,Kozoronis) aduşi pe salarii de mii de euro doar pentru a face figuraţie unii adunând 5 partide în tot returul .
In timp ce acest trio de succes ( Vlad,Grigore,Ferariu) au adus jucători pe salarii enorme,jucători crescuţi la Ploiesti care demonstraseră ceva in fotbal au fost îndepărtaţi şi forţaţi să plece(Nini Popescu, Mihai Velisar, Jean Prunescu ) 
 
Deasemenea cel puţin ciudat pare transferul unor juniori la alte cluburi ( Robert Tudor, Mihai Velisar) având în vedere că sumele de transfer vehiculate sunt mai mici decât cele cheltuite cu formarea lor că jucători.
 
Faptul că domnul Mihailovici refuza dialogul şi deasemenea nu face public situaţia fostului preşedinte Vlad Cristian lasă loc multor speculaţii .
 
Cum Vlad Cristian are statutul de membru asociat îndepărtarea lui din structura asociaţiei nu se poate face fără schimbarea actului constitutiv,lucru cerut de fanii ploieşteni de un an .
 
Tot de un an aceeaşi fani au cerut înfiinţarea unei societăţi pe acţiuni pe bazele căreia sa funcţioneze clubul lucru refuzat cu hotărâre atât de avocatul  D.Ferariu cât şi de M.Mihailovici.
 
La fel de ciudat este şi faptul că un jucător propus de niste " profani" a fost refuzat să fie legitimat la Petrolul in iarna iar adus din vara este titular şi unul dintre cei mai buni şi constant in evoluţii.
 
Voi pune public atati solicitarea Peluzei 1 cu privire la transferul lui A.Manolache cât şi raspunsul clubului.
Este vorba de Antonio Manolache care la propunerea Peluzei 1 Ilie Oană a fost refuzat de fostul preşedinte probabil pe motiv că nu putea primi un salariu că al celor aduşi de domnia sa( 4000 euro+18 euro/zi maşină de serviciu+cazare) 
 
Foarte ciudată şi tăcerea d-lui Mircea Dridea care în trecut a ieşit public să afirme că lucrurile nu merg tocmai ok la club datorita suporterilor .
 
Având în vedere toate cele enumerate mai sus şi tăcerea prelungita a partenerului finanţator tragem concluzia că nu se doreşte promovarea nici în acest an din interese ce noua ,suporterilor ne depăşesc puterea de înţelegere.
 
De semnalat şi faptul că dreptul de folosinţă a mărcilor Petrolul Ploiesti expira conform contractului cu Primăria municipiului Ploieşti în această vară cu obligativitatea de a fi în liga 1.

În speranţa că dl. Mădălin Mihailovici îşi va face timp pentru o întâlnire cu suporterii pentru a pune umărul împreună la revenirea acestui club de tradiţie în elita fotbalului românesc ţinem să îi reamintim că NOI SUPORTERII suntem cei ce au readus la viaţă acest club,noi suntem cei ce ne-am luptat cu oamenii politici,şi tot noi avem dreptul să din ascultaţi ,informaţi şi mai ales RESPECTATI.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro