Sâmbătă, 11 mai 2024 - 5:53:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO/ VIDEO Magia muzicii lui Eugen Doga şi a lui Emy Drăgoi, un eveniment de cinci stele la Teatrul Naţional Bucureşti


20 iunie 2021

 

A fost o seară de sâmbătă magică pe scena Teatrului Naţional Bucureşti. Combinaţia dintre poezia actorului Ion Caramitru, a muzicii lui Eugen Doga şi a harului lui Emy Drăgoi i-a făcut pe cei prezenţi în Sala Mare a Teatrului Naţional să respire artă şi să uite de chinul îndurat într-un an şi jumătate de restricţii impuse de pandemia de coronavirus.

Din păcate, regulile au impus vânzarea a doar 70% din capacitatea sălii de spectacol şi mulţi dintre fanii celor trei artişti s-au văzut nevoiţi să aştepte o nouă reprezentaţie.

A fost un show despre familie, pe scenă alături de ploieşteanul Emy Drăgoi şi fetele sale, Bianca şi Alexia, fiind şi alţi membri ai familiei Drăgoi. La show a participat inclusiv Bică Drăgoi, tatăl lui Emy, unul dintre cei mai talentaţi interpreţi de muzică de petrecere din Prahova.

Iar cei prezenţi în sală au avut parte de un Ion Caramitru senzaţional, cu o forţă uimitoare de a capacita atenţia spectatorilor. Au văzut un tată mândru de fetele sale şi de o complicitate părinte-copil cum rar îţi este dat să observi. Şi au mai putut admira o legendă a muzicii mondiale: Eugen Doga, cel care a compus a patra capodoperă muzicală a secolului XX. Un Doga, care la 84 de ani demonstrează că pasiunea pentru muzică nu are vârstă.

A fost un spectacol în nota cu care Emy Drăgoi ne-a obişnuit, un show la care nu ai cum să te plictiseşti. Din păcate, sunt slabe şansele ca spectacolul Magia Muzicii să ajungă pe scenele din Ploieşti, pentru că un show care aduce pe scenă peste 30 de artişti înseamnă o investiţie financiară destul de seriosă. Sau, cine ştie....Poate că autorităţile locale din Ploieşti vor considera că un astfel de spectacol trebuie să fie văzut şi de ploieştenii dornici de hrană pentru suflet...

La final, ar trebui să menţionăm că unul dintre sponsorii evenimentului a fost compania BES România, Martha Maria Mocanu, creatoarea acestui brand senzaţional, demonstrând încă odată că este alături de artă şi de artişti!  Felicitări, Martha şi mulţumim pentru tot ceea ce faci pentru arta românească! 









 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie




































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 10 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro