Marţi, 19 martie 2024 - 1:24:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Din nou valuri în jurul Petrolului? Cine are interes să distrugă liniştea echipei? Când aţi spus adevărul, domnule consilier Preda?


14 octombrie 2021

Din nou sunt valuri în jurul Petrolului. În cele aproximativ două săptămâni de pauză nimeni nu a zis nimic despre echipă şi părea că lucrurile s-au liniştit. Dar, după un scenariu deja cunoscut, cu doar câteva zile înainte de reluarea campionatului încep presiunile. Revin întâlnirile convocate pe whatsapp, semn că şefii Primăriei nu vor să existe documente înregistrate oficial, un "ok" este interpretat ca o confirmare a prezenţei la o discuţie, iar răspunsul oficial este văzut ca o mare crimă. 

Urmează replica clubul

ui ACS Pe

trolul 52, într-un comunicat de presă, în termeni destul de slabi, din punct de vedere al comunicării,dar care demonstrează că datoriile sunt infime şi nu au cum să ducă la faliment. De fapt, datoriile către ANAF au fost eşalonate (aşa cum se întâmplă cu majoritatea instituţiilor aflate în subordinea Consiliului Local Ploieşti- SGU, CSM sau TCE, spre exe

mplu. Doar că la instituţiile municipalităţii, datoriile către bugetul de stat sunt uriaşe), iar datoriile către jucători sunt si acestea mici, reprezentânt doar 25% din valoarea unui salariu. Păi să ne aducem aminte că există echipe în Liga 1, la care jucătorii îşi iau salariile cam o dată la şase luni? 

Dar dincolo de situaţia financiară a clubului, nu putem să nu observăm făţărnicia celor care aplaudau venirea lui Costel Lazăr la Petrolul, iar acum contestă dreptul acestuia de a reprezenta Lupii Galbeni. Schimbare totală de viziune în câteva luni...Sau poate că schimbarea de viziune are legătură cu saltul de la un...patron la altul. Pentru că respectivul personaj, care în prezent se prezintă peste tot drept consilierul personal al viceprimarului, în urmă cu vreo cinci ani se bătea cu pumnul în piept că Adrian Dobre va fi cel mai bun primar al Ploieştiului. Apoi în urmă cu un an, aplauda la scenă deschisă numirea lui Lazăr, iar acum a devenit, brusc, cel mai vehement contestatar al actualui preşedinte al ACS Petrolul 52.

E drept că fiind în oraşul lui Caragiale, aici lucrurile se fac de tipul...curat-murdar, dar parcă e mult mai cinstit ca atunci când ai un interes personal într-o problemă să faci un pas în spate şi să eviţi să mai fii cu gura mare şi să pozezi în cavalerul dreptăţii şi în deţinătorul adevărului absolut.

Păcat că oamenii au memorie scurtă, dar, din fericire, scrisul rămâne... 


PS. Pentru că iar vor începe acuzaţiile că sunt pesedistă, răspund înainte: sunt mult mai puţin pesedistă,decât este dl Preda penelist. Cât despre PNL, poate că ar trebui să deschidă gura în momentul în care va înţelege cu adevărat ce înseamnă acest partid, care nu a fost niciodată raiul oportuniştilor de doi bani, cum se întâmplă acum prin Primăria Ploieşti! 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro