Sâmbătă, 18 mai 2024 - 7:24:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Primarul Alin Moldoveanu, alături de micii fotbalişti de la CS Câmpina


22 mai 2021Prezenţă inedită pe banca de rezervă la meciul de fotbal dintre CS Câmpina şi Găieşti. Primarul Alin Moldoveanu a venit pentru a-i susţine pe micii fotbalişti şi pentru a le arăta sprijinul său a luat loc pe banca de rezervă, fiind foarte atent la desfăşurarea partidei. Edilul a venit pentru a susţine grupa 2010-2011, antrenată de Roberto Opanschi

Copiii au fost încântaţi de prezenţa primarului, iar părinţii au spus că este pentru prima oară când un oficial al Primăriei Câmpina vine alături de micii fotbalişti.

Aşa cum anticipam într-un articol trecut, Alin Moldoveanu, deţinător al centurii negre cu 5 DANi, campion european şi mondial de karate, este un susţinător al oricărei ramuri sportive şi va încuraja permanent performanţa. 

În timp ce alţi primari se folosesc de sport doar pentru a atrage voturi, printr-un gest mic, rupându-şi câteva ore dintr-o zi de weekend, primarul municipiului Câmpina a demonstrat că importante sunt faptele, nu declaraţiile menite să atragă capital de imagine. 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro