Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 11:19:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Adrian Teodorescu se întoarce la Poiana Câmpina!


3 septembrie 2019

Omul de fotbal Adrian Teodorescu se întoarce la Poiana Câmpina, echipa alături de care a făcut performanţă atât ca jucător, cât şi ca preşedinte.

Teo va da lovitura de start a meciului dintre Poiana Câmpina şi Prahova Tinosu, partidă din etapa a doua a Ligii B, Seri Vest. Meciul se va disputa pe stadionul Fortuna din Poiana-Campina, duminică, de la ora 13.30. Prahova Tinosu a terminat sezonul trecut pe locul 5 in Liga B Prahova, Seria Sud

Adrian Teodorescu este considerat unul dintre cei mai buni conducători din fotbalul romanesc, activand, in diverse functii, la Dunarea Galati, Flacara Moreni, Farul, Poiana-Campina ori CSM Ploiesti, fiind si proprietarul cluburilor Oţelul Larissa si Prahova Ploiesti. Fost fundas central de prima liga, a jucat la CSS Brasovia, FC Brasov, Poli Iasi, Fortus Iasi, Olimpia Rm. Sarat, Dunarea Galati, Gloria Buzau, Poiana-Campina, Inter Sibiu, Muresul Deva şi FC Gaszer (Ungaria).

In anul 2005 a promovat cu FC Poiana-Campina in Divizia B, din postura de antrenor al ultimelor 10 etape.

In vara anului 2018, Adrian Teodorescu a reînfiinţat Prahova Ploieşti, cel mai vechi brand din fotbalul prahovean, alegând să vină alături de el doar jucători tineri. A reuşit o nouă promovare, Prahova Ploieşti terminând Liga C, Seria Mizil, pe locul doi, şi promovând în Liga B.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro