Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 11:47:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Şcoala şi vaccinul sau cât de prost poţi să fii


7 noiembrie 2021

După ce am citit articolul publicat în Observatorul Prahovean (detalii aici)  am ajuns la concluzia ca nu contează cât de inteligent eşti, câtă şcoală ai, ce poziţie socială deţii, deoarece prostia se manifestă la orice nivel fără discernământ.

În respectivul articol o tanti se arată extrem de deranjată de faptul că anumite şcoli sau grădiniţe nu pot începe în format fizic datorită dascălilor care nu s-au vaccinat.

Ţin sa precizez faptul ca lucrez intr-o instituţie de învăţământ unde procentul de vaccinare al personalului angajat este de 75% , eu vaccinandu-mă cu cele două doze încă din luna martie, a treia doză făcând-o acum şapte zile, dar a fost alegerea mea.

Revenind la fondul problemei pentru toţi părinţii care se plâng de "lipsa de responsabilitate" a dascălilor nişte persoane fără sentiment care nu se gândesc la copii şi dreptul lor la educaţie, am următoarele intrebari:

1.voi cei foarte vocali sunteţi toţi vaccinaţi? Voi şi copii voştri???
2.profesorii, invatatorii/educatorii sunt cetăţeni ai acestei tari? Au şi ei dreptul sa aleagă ca toţi ceilalţi dacă vor sau nu sa se cabinete?
3.v-ati pus întrebarea ca poate intr-o scoala/grădiniţă o singura persoana care poate face diferenţa între începutul scolii fizic sau on-line are probleme de sănătate care nu ii permit vaccinul???
4.cati din ăştia care daţi cu pietre (la figurat) v-ati vaccinat pentru accesul la Mall sau bonuri de masa???

Mai vreţi întrebări??? mai am staţi liniştiţi.

Vă inflamaţi că dacă scoala nu începe fizic nu aveţi cu cine lasă copii (şcolile deja au devenit din instituţii de învăţământ loc de supraveghere, pensiune pentru părinţii care nu au cu cine sa îşi lase copii) dar pe perioada vacantei de vară cu cine rămân copii?

Nu sunt un adept al scolii on-line, consider ca elevii trebuie sa fie prezenţi la şcoală pentru a reuşi sa acumuleze cunoştinţe,pentru a interacţiona cu profesorul şi colegii dar voi părinţii sunteţi primii ce puteţi face asta posibil prin vaccinarea voastră şi acolo unde este posibil a copiilor,prin supravegherea copiilor după terminarea orelor şi cel mai important prin evitarea prezentei în zone aglomerate( mall, spectacole,etc) împreună cu copii .

Un percept din Biblie spune sa arunce cu piatra cel fără vina,dar este mai uşor sa acuzam pe alţii decât sa ne uitam în oglindă şi sa ne analizam  pe noi ,sa recunoaştem ca nu suntem probabil cei mai în măsura în a da cu pietre.

Nu pot sa trec peste subiect fără a menţiona ca mare parte din vina pentru aceasta situaţie în care am ajuns, poate cea mai mare vina,o poarta "inteligentii" ce conduc aceasta tara care prin deciziile pe care le iau se spala pe mâini pasand responsabilitatea educaţiei copiilor noştri pe umerii directorilor de scoala şi a CA-urilor, a inspectoratelor judetene fără sa îşi asume nimic.

Dacă tot doriţi sa înjuraţi pe cineva dragi părinţi,înjuraţi ministrul educaţiei,primul ministru şi preşedintele României, nu dascălii ce nu au decât vina ca au dreptul sa aleagă întra a se vaccina sau a nu se vaccina.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro