Marţi, 19 martie 2024 - 11:37:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ploieşteanca Patricia Matei- noua stea a culturismului din România!


27 mai 2021

 

Are 25 de ani, este instructor personal de fitness şi este noua campioana naţională de culturism. Este o fată frumoasă şi modestă şi discutând cu ea nu ai crede nicio clipă că în urmă cu doar câteva zile a cucerit prima treaptă a podiumului Cupei României la Culturism, competiţie desfăşurată la Cluj. Se numeşte Patricia Matei şi cu siguranţă este un nume despre care veţi mai auzi în materie de performanţă sportivă.

Am fost curioşi cum a ajuns o fată în această lume, care din afară, pare dură:  "Am intrat în această lume a sportului de vreo 2 ani şi jumătate, datorita iubitului meu Scarlat George, care este şi el la randul lui atât sportiv, cât şi antrenor de fitness la Be light fitness. El m-a învăţat tot ce ştiu acum şi uşor uşor, am inceput sa îmi dezvolt pasiunea pentru sport.  Culturismul pentru o femeie înseamna disciplina, dedicare, sacrificii, lucruri valabile şi în cazul bărbaţilor, pentru că fără toate acestea nu se poate ajunge la un rezultat măreţ", ne-a povestit Patricia. 

Antrenorul Patriciei este Marius Florentin, iar alături de ea în toată perioada de pregătire pentru concurs i-au fost mama şi iubitul, ambii fiind convinşi că este capabilă de performanţă sportivă. 

"Mama şi iubitul meu au crezut în mine, uneori mai mult decât am crezut eu, iar pentru asta trebuie să le mulţumesc", ne-a mai spus proaspăta campioană.

Patricia Matei ne-a dezvăluit ce înseamnă pregătirea pentru un astfel de concurs.

"Vorbim despre o dietă destul de strictă, antrenamente intense atât cu greutăţi cât şi cardio, în care trebuie sa fii dedicat 100% şi să fii conştient că nu există scurtături. Trebuie să munceşti şi să te lupţi tu, cu tine. Chiar şi atunci când nu mai poţi, trebuie sa mai poţi puţin. Sună dur, dar rezultatele în urma unei pregătiri reuşite, sunt de nepreţuit", ne-a declarat Patricia. 

Ea susţine că a ales să practice culturismul pentru că este un sport care o ajută să iasă din zona de confort şi o ajută să îşi depăşească limitele. 

Promite că nu va fi ultima performanţă şi deja se pregăteşte şi pentru alte concursuri de acest tip. 

Noi o vom urmări şi promitem să scriem şi despre alte performanţe ale Patriciei Matei, noua stea a culturismului românesc. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro